Rozhledna na třetím místě 16. ročníku výroční ankety Radia Proglas

Do  16. ročníku výroční ankety Radia Proglas  o Album roku 2015 hlasovalo více než 100 oslovených respondentů (hudebníci, pořadatelé koncertů/festivalů, publicisté, vydavatelé). Na prvním místě je kapela   Epy de Mye  s albem   Kotlina,  na druhém  Květy  s albem  Miláček slunce  a na třetím místě  Linhart  a  Rozhledna .  

projít na článek

Kladno v hitparádě Rádia Proglas

To bylo to Kladno,  píseň z alba Rozhledna je na třetím místě v hitparádě Proglasu. Děkuji za Vaše hlasy! V  dalším kole je možné hlasovat opět do pátku, tedy do 23. října do pravého poledne.    http://hudba.proglas.cz/hitparada.html  .

projít na článek

Helga Braun po třetím kole na pátém místě hitparády Rádia Proglas

V hitparádě Radia Proglas je nasazena píseň Helga Braun,   v prvním kole se umístila na pátém, ve druhém na šestém a nyní ve třetím kole opět na pátém místě. Nahrávka nepochází z Autobusu do Podbořan, ale z mého živého koncertu v Proglasu na podzim 2009.

projít na článek

Autobus do Podbořan na druhém místě ankety Album roku 2010 Rádia Proglas!

Více o výsledcích ankety na webu Proglasu - http://hudba.proglas.cz/detail-clanku/nejlepsi-album-roku-2010-natocil-traband.html .

projít na článek

Zaječí, první song Rozhledny, zaujal i první místo v hitparádě Radia Proglas - díky!

Píseň  Zaječí , která otvírá nové album Rozhledna, je jako novinka v 966. kole hitparády Radia Proglas rovnou na prvním místě. Děkuji všem, kteří jste pro ten song hlasovali, pokud máte chuť tak učinit znovu, budu samozřejmě rád. Hlasovat můžete až do pát

projít na článek

Helga Braun na třetím místě hitparády Rádia Proglas!

V hitparádě Radia Proglas je nasazena píseň Helga Braun,   díky  Vašim hlasům postoupila v pátém kole ze čtvrtého na třetí místo ! Nahrávka nepochází z Autobusu do Podbořan, ale z mého živého koncertu na Proglasu z podzimu 2009. Hlasovat můžete zde , děku

projít na článek