ROZHOVOR: 5 otázek pro Terezu Budkovou: Neplav daleko, je tam žralok!

Jako správná hokejová partnerka chce partnerovi Ondřeji Pavelcovi vytvořit krásný domov. Občas ji partner pěkně vytočí. Co jí na něm vadí a co naopak miluje? To nám prozradila na focení fashion story pro časopis Glanc.

projít na článek

Rozhovor Generálního ředitele

Rozhovor Generálního ředitele Ing. Pavla Kováře pro Český rozhlas Radiožurnál.  Poslechněte si, co Kovosvit chystá pro pomoc Ukrajině. V rozhovoru uslyšíte i jak náš podnik na situace reaguje a jaký na něj má dopad.

projít na článek

ROZHOVOR: 7 otázek pro Daru Rolins: Na partnerovi miluji humor a upřímnost

Známá zpěvačka o svém partnerovi Pavlu Nedvědovi mluví s láskou a s potutelným úsměvem na rtech. Na druhou stranu přiznává, že potřebuje občas svůj vlastní prostor.

projít na článek

ROZHOVOR: 6 otázek pro Vojtu Vodochodského: Partnerka je něžná, já nedůsledný

Hvězda nového filmu Vlny si soukromí bedlivě střeží, ale v dotazníku iGlancu odkryl soužití s partnerkou Marií Danči. Když o modelce mluvil, naprosto se rozněžnil a bylo poznat, že je zamilovaný až po uši. Mladá láska, to je ráj.

projít na článek

ROZHOVOR: 8 otázek pro Petra Rychlého: Jim Carrey dělal ze začátku stejné blbosti jako já

Herec Petr Rychlý není jen šoumenem v televizi, ale i v soukromí rád baví lidi. Proto se není čemu divit, že se zhlédl v hollywoodském komikovi Jimmu Carreym. Dokonce prý oba měli podobný start kariéry.

projít na článek

Rozhovor s Vítězem naší soutěže je online! 

Truckeři a Truckerky je to tady, kdo si nestihl koupit naše dvojčíslo, může si přečíst rozhovor zde. [See image gallery at www.truckmagazin.cz]The post Rozhovor s Vítězem naší soutěže je online!  first appeared on Truck Magazín.

projít na článek