Rozhovor - David Pastva: Představujeme Křišťálové údolí

Zkraje roku 2019 se po dvouletém jednání dohodl Liberecký kraj s Preciosou, a. s., na převzetí značky Křišťálové údolí – Crystal Valley. Jmenovaný severočeský region se tímto rozhodl posílit svoji pozici na poli cestovního ruchu o další témata, která jsou zde tradiční. O sklářství, bižutérii a šperkařství.

projít na článek

Vítejte v království perlí a bižuterie

Víkend Křišťálového údolí Svaz výrobců skla a bižuterie a jeho bižuterní centrum PALACE PLUS jsou hrdými partnery projektu projektu "Křišťálové údolí".

projít na článek

Jiří David rozhovor pro Lidové noviny

MARNÝ BOJOVNÍK S PRÁZDNOTOU, Výtvarný umělec JIŘÍ DAVID o své aktuální výstavě obrazů, zakazování uměleckých děl kvůli politické korektnosti a o tom, že se s věkem stává smířlivějším než dříve. The post Jiří David rozhovor pro Lidové noviny appeared fi

projít na článek

Zillertal a Zillertal Arena – horská cyklistika s lyžovačkou na ledovci

Zillertal (údolí řeky Ziller) je jedno z nejhlubších údolí Rakouska, které dalo název Zillertalským Alpám – části Alp s hojným výskytem ledovců.

projít na článek

Představujeme České úspěchy stránku sdenním přísunem positivních zpráv oČesku

Představujeme Vám stránky České úspěchy, kde naleznete souhrn nejzajímavějších aktuálních českých úspěchů, rekordů, ale také pozvánky na akce, připomínky, výročí či zamyšlení.

projít na článek

13 Jiří David leden 2006

Jíří David Vernisáž 6.1.2006 v 18 hodin žáci ZUŠ Louny Zveme Vás na posezení do ART CAFÉ XXL. 7.1.2006 8.2.2006 fotogalerie z vernisáže The post 13 Jiří David leden 2006 appeared first on GALERIE XXL.

projít na článek