Rozhovor na téma Kdo jsou Rosikruciáni v Litoměřicích 17.3.2011

Mezinárodní škola Zlatého Kříže s Růží Lectorium Rosicrucianum srdečně zve na setkání s rozhovorem na téma Kdo jsou Rosikruciáni, které se koná ve čtvrtek 17.3. v Litoměřicích. Setkání proběhne v prostoru studia Vitální svět Litoměřice. Rozhovor na téma Kdo jsou rosikruciáni v Litoměřicích 17.3.2011

projít na článek

Kdo jsou Rosikruciáni České Budějovice

Srdečně zveme zájemce z řad veřejnosti na setkání s přednáškou s názvem Kdo jsou Rosikruciáni, setkání se uskuteční v úterý 20. září 2011 od 19:00 hodin v Domu Kultury Metropol v Českých Budějovicích.

projít na článek

Přednáška „Kdo jsou rosikruciáni“ a Úvodní kurz – Ostrava

Mezinárodní škola Zlatého Kříže s Růží Lectorium Rosicrucianum srdečně zve na přednášku Kdo jsou rosikruciáni, která bude pokračovat kurzem Úvod do univerzálního učení. První setkání se uskuteční v sobotu 22.1.2011 v 15 hodin v Domě kultury města Ostravy.

projít na článek

Kdo jsou rosikruciáni

V sobotu 23. září 2017 proběhla v brněnském centru Lectoria Rosicrucianum veřejná přednáška KDO JSOU ROSIKRUCIÁNI.

projít na článek

V Praze i v Litoměřicích

Plánujeme akce na léto a vy tak budete mít příležitost zahrát si jugger tam, kde to máte nejblíž! Zatím jsou v procesu Litoměřice a Praha, na dalších pracujeme =) The post V Praze i v Litoměřicích appeared first on jugger.cz.

projít na článek

KDO JSOU DNEŠNÍ ROSIKRUCIÁNI

Srdečně zveme všechny zájemce k rozhovoru na téma KDO JSOU DNEŠNÍ ROSIKRUCIÁNI, kde bychom chtěli společně hovořit o idejích, které stojí za moderním Křížem s Růží, o mocné Síle, která prostupuje každou částečku v tomto vesmíru, o božské jiskře, Růži v sr

projít na článek