Rozhovor s juniorskou mistryní ČR Alenou Symerskou

Přinášíme Vám rozhovor s talentovanou mladou atletkou Alenou Symerskou, která v letošním roce přímo září. Na trati 400 m získala na halovém MČR juniorek stříbrnou medaili, venku dokonce mistrovský titul, na MČR dospělých se blýskla čtvrtým místem a vylepšila oddílový rekord na 400 m v hale (55,95) i venku (55,87) a těmito výkony si vybojovala účast ve štafetě 4 x 400 m na ME do 19 let, které se koná ve Švédsku ve městě Eskilstuna od 16. do 19. července.

projít na článek

Alessia Palanti, nová naděje českého olympijského jachtingu

Česká republika má juniorskou mistryni Evropy do 17 let ve třídě Laser Radial. Závod se jel od v červenci v Athénách. Na nejvyšším stupínku juniorského mistrovství Evropy třídy Laser Radial do 17 let stála sympatická dívka zahalená do české vlajky. „Kdo j

projít na článek

Erbenová je mistryní světa v terénním triatlonu

Česká reprezentantka Helena Erbenová se v nizozemském Haagu stala mistryní světa v terénním triatlonu. Zvítězila suverénním způsobem a je první Češkou, která se raduje z tohoto titulu.

projít na článek

Alena Symerská je mistryní ČR na 400m, navíc v novém rekordu MČR!

Alena Symerská korunovala neustále rostoucí formu ziskem zlaté medaile a stala se  mistryní ČR do 22 let v běhu na 400m ! Na Kladně navíc časem 54,00 vt. utvořila nový rekord MČR, když překonala stávající maximum Jitky Bartoníčkové.

projít na článek

FUSION FN14: CAGE FIGHT

Po úspěšném březnovém RINGFIGHTU přinášíme v červnu CAGE FIGHT a jak název napovídá, zápasy budou probíhat v oktagonu. Těšit se můžete na stálice domácích FUSION galavečerů jako Petr Beránek, Matěj Peňáz, Ondřej Raška, Vasil Ducár nebo Jiří Jaroš, či ve s

projít na článek

Rozhovor pro Hanácké noviny

Článek - rozhovor (Hanácké noviny) Rád se s Vámi podělím o rozhovor, který jsem udělal pro Hanácké noviny. Celý

projít na článek