Rozhovor s Terezou Machovou pilotkou prototypu Norma

K rozhovoru jsem dnes pozval nezvykle ženu, tedy závodnici a pořádně rychlou, je jí Tereza Machová, která prohání své soupeře v závodech do vrchu, a tak jsme se zeptali, jak začínala a jaká spokojenost vládne s tou letošní sezónou.

projít na článek

BUGGYRU ČEKÁ NÁVRAT DO ZRÁDNÉ POUŠTĚ EMPTY QUARTER

Buggyra ZM Racing s pilotkou Aliyyah Koloc se vrací ve speciálu Can-Am DV21 do terénu. V neděli 26. února ve Spojených arabských emirátech začíná prologem Abu Dhabi Desert Challenge, kterou o pět dní později zakončí slavnostní příjezd na pódium.

projít na článek

Rozhovor pro Hanácké noviny

Článek - rozhovor (Hanácké noviny) Rád se s Vámi podělím o rozhovor, který jsem udělal pro Hanácké noviny. Celý

projít na článek

Rozhovor o budoucnosti nezávislého filmu I. část

Rozhovor pro Impuls Hradec Králové o tom zkušenostech s amatérskými filmaři. Příspěvek Rozhovor o budoucnosti nezávislého filmu I. část pochází z MOVING PICTURES

projít na článek

Rozhovor v magazínu Kvík

Rozhovor s Anetou Baklovou o morčatech a o hlídání mazlíčků si můžete přečíst online v magazínu Kvík 1/2021. Děkujeme Tereze Tomkové a celé redakci magazínu za příjemnou spolupráci. The post Rozhovor v magazínu Kvík first appeared on Hlídání mazlíčků Petl

projít na článek

V Brně nejel, ale SCC 2021 přesto vyhrál

Nejeden seriál má už na kahánku a chystá se k zimní pauze. Nejinak tomu je u dlouholetého seriálu sportovních prototypů SCC, neboli Sports Car Challenge.

projít na článek