Rozloučení se sestrou Kolaříkovou

Rozloučení s tělesnou schránkou sestry Lydie Kolaříkové. Rodina sestry Kolaříkové byla u zrodu Baptistického sboru v Aši. Později se stala manželkou kazatele.

projít na článek

Jak se obléknout na pohřeb?

Poslední rozloučení s blízkou osobou. Je jistým završením smutku při ztrátě našeho milovaného. K vážnosti takového momentu velice přispívá i styl oblečení.

projít na článek

Zemřel na lásku - Morganovo rozloučení

Milí naši kamarádi, přátelé a příznivci, dnes 21. května 2012 v 8.30 odešel do astrálního světa, nebo do psího nebe, jak chcete, můj věrný kamarád Morgan od Dagy. Děkuju za vzpomínku na tohoto skvělého psa.

projít na článek

Na Praděd rozloučení se sezónou

To je hrůza, že jsme tuhle trasu nejeli dlouhých 7 let!!! Tehdy jsme si ji taky střihli na závěr sezóny, který ovšem nastal o 14 dní později. Teď toho sněhu bylo maličko víc, jenom nám ta trasa tehdy přišla o dost lehčí. Ona tedy měří poctivých 31 km ale

projít na článek

SILVESTROVSKÁ VEČEŘE (31.12.2023)

Finální mejdan roku 2023! To je silvestrovská večeře ve vašem Beef & Beer. Steaky, burgery, tatarák, bublin bude akorát! Těšíme se na viděnou poslední neděli v roce 2023 (31. 12.), od 17 do 20 hodin ve vašem Beef & Beer. Pojďme společně zamávat

projít na článek