Rozšíření a vylepšení frézy

Naše frézovací sestava opět povýšila. Již dlouho, na rozdíl od mnohé konkurence, používáme více hydromotorů a širší škálu doplňků, pro kvalitu frézování. Pro větší variabilitu, podle frézovaného materiálu a průměru, jsme nyní rozšířili i možnost aretace frézy v komíně a dále jsme rozšířili počet průměrů frézovacích hlav. Další krok k jistějším a kvalitnějším službám pro naše zákazníky. The post Rozšíření a vylepšení frézy appeared first on Kytlica Kominictví.

projít na článek

Novinka: Stopkové frézy CMT, Fachmann nebo IGM

Stopkové frézy prvotřídní kvality nyní v nabídce našeho e-shopu, ale i kamenné prodejny...

projít na článek

Nářadí v garáži

Nevím jak vy, ale já jsem vždycky měla za to, že správná garáž anebo i půda má být plná nářadí. Půda tedy vlastně takového starého nábytku a nepotřebných věcí. Anebo půda také slouží proto, že v létě tam máte zimní věci a v zimě, tak zase máte letní věci.

projít na článek

Práce s frézou

Víte, co je to kotoučová fréza? Já, když jsem se o tom měla s někým bavit, tak jsem vůbec nevěděla, co je to kotoučová fréza. A musím říct, že kotoučové frézy se využívají hlavně ve stavebninách anebo jí využívají zedníci. A vy se jistě ptáte, jak jsem to

projít na článek

Rozšiřujeme optické pokrytí!

1. Kamenický Šenov Lokalitou rozšíření je Kamenický Šenov na Českolipsku. Jedeme rychlostí až 250 Mb/s. 2. Sloup Lokalitou rozšíření je i městys Sloup. Výstavba jede rychlostí blesku. 3. Radvanec Lokalitou rozšíření je obec Radvane

projít na článek

Big Shock Racing na Baja Poland prověřil tajná vylepšení

Tým Big Shock Racing si nenechal ujít další příležitost otestovat dakarské stroje i jezdce v Baja Poland, závodě světového poháru cross country. Posádka Franty, týmového kamionu, přijela prověřit několik zásadních technických vylepšení.

projít na článek