Rozšíření evidenčních údajů vozidla

Údaje o vozidle v číselníku Vozidla byly rozšířeny o novou záložku „Další parametry“. Nově zde můžete využívat celou řadu dalších údajů členných do pěti skupin...

projít na článek

Náhradní vozidla

V případě nezaviněné nehody máte nárok na úhradu nákladů náhradního vozidla ze zákonného pojištění viníka, nebo i v případě z vlastní viny či vandalismu, v případě vlastního připojištění k havarijnímu pojištění. Více podrobností v sekci NÁHRADNÍ VOZIDLA.

projít na článek

Nová verze: 1.59

Nový modul ČTÚ (RLAN API), logování historie IP adres, rozšíření bezpečnostní kontroly, rozšíření cenových nabídek a další vylepšení.

projít na článek

Nová verze: 1.43

Fakturační skupiny, rozšíření sond, úpravy šablon switchů, rozšíření elektronických pospisů. To a mnoho dalšího v první verzi roku 2020.

projít na článek

Rozšíření kapacity vnitřních skladovacích prostor

Umíme reagovat velmi rychle na Vaše požadavky. V případě této stavby skladovací haly S LINE, jsme do jednoho týdne od vznesení požadavku zákazníka na rozšíření vnitřní skladovací plochy zrealizovali stavbu dočasné skladové haly. Konkrétně se v tomto př

projít na článek

Snadná renovace světlometů vašeho vozidla

Obnovte průhlednost světlometů vašeho vozidla. S přípravkem Arexons budou vaše světla opět jako nová. Jednoduše, efektivně a okamžitě! Údržba světlometů nikdy nebyla jednodušší.

projít na článek