Rozšíření hřbitova v Havířově – Šumbarku

Realizujeme kompletní dodávku výplní otvorů v nové smuteční síni v Havířově- Šumbarku. The post Rozšíření hřbitova v Havířově – Šumbarku first appeared on ALFEST LUČINA s.r.o..

projít na článek

Telefon k zapůjčení

Po dobu opravy telefonu v našem servisu v Havířově, Vám můžeme na požádání zapůjčit náhradní telefon. Telefon zapůjčujeme v servisu mobilu a tabletu v Havířově.

projít na článek

Polil jsem si telefon

Když se Vám stane, že si polijete nebo utopíte telefon tak nejdříve vytáhněte baterii z mobilu a přineste do k nám do servisu mobilů v Havířově, kde Vám ho odborně vyčistíme a opravíme. Jsme kvalitní a rychlý servis mobilů a tabletů v Havířově.

projít na článek

Telefon se po pádu nezapne

Při pádu došlo k poškození na základní desce, která potřebuje odbornou opravu, která je prováděna v servisu telefonu a tabletu v Havířově. Při pádu došlo k poškození z některého obvodu, který je potřeba vyměnit. Jsme servis telefonu a tabletu s dlouholeto

projít na článek

Oficiální upoutávky k rozšíření Život na ostrově

Podívejte se na oficiální upoutávky k rozšíření The Sims 4: Život na ostrově. Oficiální upoutávka oznamující rozšíření Oficiální herní upoutávka Jak se vám nové rozšíření líbí, zahrajete si?

projít na článek

Oficiální upoutávky na rozšíření Hurá na vysokou

Je čas posunout se do další životní etapy! Je tady výška! Podívejte se na oficiální upoutávky k vysokoškolskému rozšíření. V novém rozšíření mohou Simíci konečně pořádně zapracovat na svém vzdělání. Nebo si budou spíš užívat studentský život? To bude na

projít na článek