Rozšíření naší výrobní řady o 6 nových lepidel

Kromě nového transparentního MS polymeru Vám představíme 4 nová dvousložková konstrukční lepidla, jako specialitu připravujeme i nové dvousložkové vteřinové lepidlo.

projít na článek

Rozšíření řady Op-Lite

The post Rozšíření řady Op-Lite appeared first on Kancelářský nábytek.

projít na článek

Nový, upravený a rozšířený katalog lepidel a sprejů značky Auratech!

Novinkou letošního podzimu je nový, upravený katalog lepidel značky Auratech, který jsme měli tu čest představit již na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně.

projít na článek

ROZŠÍŘENÍ NAŠÍ PRODUKTOVÉ ŘADY

Sortiment vysoce kvalitních produktů značky AURATECH posílil o nové přírůstky z řad čističů na různé druhy povrchů, zajišťovačů šroubů, upevňovačů spojů, příslušenství pro anaerobní a konstrukční lepidla.

projít na článek

Výrobní odstávka 2020/2021

Vážení zákazníci, informujeme vás dopředu skrze výrobní odstávku naší firmy, která bude od 19.prosince 2020 do 3. ledna 2021. Nečekejte proto prosím na pozdní termíny před svátky, ale své poptávky a zakázky posílejte nejlépe co nejdříve našemu obchodnímu

projít na článek

Výrobní odstávka 2019/2020

Vážení zákazníci, informujeme vás dopředu skrze výrobní odstávku naší firmy, která bude od 20.prosince 2019 do 5. ledna 2020. Nečekejte proto prosím na pozdní termíny před svátky, ale své poptávky a zakázky posílejte nejlépe co nejdříve našemu obchodnímu

projít na článek