Roztančené náměstí

Vážení přátelé, již zítra se symbolicky otevřou brány 30. ročníku Kunovského léta, postupně se sjedou soubory z Bulharska, Chorvatska, Slovenska, ale také našeho blízkého i vzdálenějšího okolí V pátek a v sobotu v 10.00 hodin se na Masarykově náměstí v Uherském Hradišti můžete těšit na tradiční setkání nazvané „Roztančeném náměstí“. Jedná se o část Kunovského léta, která přináší na Masarykovo náměstí malý kousek světa, krásných a různorodých krojů, netradiční hudby i tanců. Soubory vždy vykouzlí úsměv na tváři nejednomu kolemjdoucím i dětem ze škol a školiček, které mnohdy tráví část dopoledne v centru Města. Přijďte se za námi poveselit a svou přítomností podpořit děti ze souborů. Těšíme se na vás! Přejít na program festivalu Článek Roztančené náměstí se nejdříve objevil na Kunovské léto.

projít na článek

Rekonstrukce náměstí vMariánských Horách – Dokončení

V minulém příspěvku jsme zveřejnili několik fotografií z probíhající revitalizace a moderznizace Mariánského náměstí v Ostravě. Přinášíme ukázku úspěšného dokončení. The post Rekonstrukce náměstí v Mariánských Horách – Dokončení appeared fir

projít na článek

Média o Löschnerově náměstí

Výběr z aktuálních ohlasů v Médiích z námi připravovaného projektu úpravy Löschnerova náměstí v Kadani

projít na článek

Orientační běh ZŠ Varnsdorf, náměstí E. Beneše

Ve středu 6. prosince probíhal na ZŠ Varnsdorf, náměstí E. Beneše orientační běh s názvem Mikulášské bloudění. Článek Orientační běh | ZŠ Varnsdorf, náměstí E. Beneše se nejdříve objevil na Vandej studio.

projít na článek

Jak problíhá rekonstrukce Mariánského náměstí vOstravě

Několik záběrů z probíhající rekonstrukce Mariánského náměstí v Ostravě The post Jak problíhá rekonstrukce Mariánského náměstí v Ostravě appeared first on Intoza | Stavíme s radostí.

projít na článek

Velká rekonstrukce náměstí Jiřího z Poděbrad za půl miliardy korun začala

Pokud jste v těchto dnech měli cestu přes náměstí Jiřího z Poděbrad, jistě vás překvapily ploty, které obejmuly plochu téměř celého náměstí, to totiž začaly práce na velké rekonstrukci. Konkrétně práce potrvají téměř 3 roky a vyjdou na 477,8 milionů korun

projít na článek