Rozvaděče pro hydraulické nůžky 1. etapa

Pro generálního dodavatele technologií jsme se podíleli na montáži a výrobě DC měničových rozvaděčů k řízení a ovládání okrajovacích (oboustranných) nůžek. Článek Rozvaděče pro hydraulické nůžky 1. etapa se nejdříve objevil na ElpromService Ingeteam Group.

projít na článek

Rozvaděče pro fotovoltaické elektrárny v rozsahu od 100 do 500kW IKEA Brno

Ve spolupráci s dodavatelem technologie jsme dodali rozvaděče AC pro napájení technologie a boxy DC včetně ochranných prvků jednotlivých stringů a  střídačů.     Článek Rozvaděče pro fotovoltaické elektrárny v rozsahu od 100 do 500kW IKEA Brno se nejdří

projít na článek

AKCE: Zavírací nůž s nůžkama - RoXon

Zavírací nůž s nůžkama - RoXon Multifunkční zavírací nůž obsahuje i velké nůžky. Nůž je vhodný i pro zdravotníky! Nůž s ostřím cca 7,5 cm nůžky Spona na opasek Rozměry zavřeného nože: cca 10,5 x 2,6 x 1,8 cm Hmotnost: cca 140 g

projít na článek

Barevný displej RV-D04

Vyvinuli jsme pro vás nový sedmipalcový barvený displej s integrovaným hlásičem pater. Konfigurovatelný na míru a podle požadavků zákazníka. Více o produktu najdete zde.

projít na článek

Nový typ tabel s podsvícením

Do nabídky jsme přidali tabla s bočním podsvícením. Článek Nový typ tabel s podsvícením se nejdříve objevil na Rozváděče Vsetín.

projít na článek

Hydraulické komponenty pro celý svět

Když si před pár lety klíčový hráč na trhu hydrauliky vybral pro spolupráci na rozvoji zaměstnanců právě nás, byli jsme upřímně potěšeni.

projít na článek