RT310i PRODEJ UKONČEN

SALUS RT310i PRODEJ UKONČEN   Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás informovat, že prodej internetového termostatu SALUS RT310i byl UKONČEN. Platí pro termostaty: RT310i, RT310iSR, RT310iSPE Jako alternativu k tomuto internetovému termostatu doporučujeme: TC 910RF-WIFI Bezdrátový programovatelný Wi-Fi termostat TC 910RF-WIFI je bezdrátový Wi-Fi termostat, který umožňuje úsporné a ekologické řízení jakéhokoli typu vytápění. Ovládání termostatu je velmi jednoduché a umožňuje přizpůsobit cyklus vytápění dennímu rytmu uživatele.  Vestavěný modul WiFi umožňuje dálkové ovládání topného systému pomocí chytrého telefonu nebo tabletu prostřednictvím aplikace ENGO Smart. Zobrazit více SALUS iT500 Internetový bezdrátový programovatelný termostat Bezdrátová sada zařízení, která umožňuje ovládat teplotu ÚT a TUV prostřednictvím mobilní aplikace iT500 Plus. Termostat lze nakonfigurovat na ovládání: jedné topné zóny; dvou nezávislých topných zón (je potřeba zakoupit snímač teploty iT300); jedné topné zóny a časovače TUV. Zobrazit více ZPĚT Článek RT310i PRODEJ UKONČEN se nejdříve objevil na Thermo-control CZ, s.r.o..

projít na článek

Celoroční prodej KOI

U nás nakoupíte KOI celoročně. Přímý prodej KOI pro tuto sezónu byl již sice ukončen, kupovat KOI ale můžete i nyní. O KOI, zakoupené na podzim, se vám zdarma postaráme až do jarních měsíců!

projít na článek

PRODEJ POVOLENEK PRO ROK 2023 - UKONČEN

Ukončení prodeje povolenek k lovu ryb na revír Štěrkoviště, Morava 12M a veškerých hostovských povolenek

projít na článek

Prodej zemědělské půdy

Nabízíme k prodeji zemědělskou půdu v katastrálním území Ořechov okres Brno-venkov. POZOR jedná se o prodej podílu v celkové výši 1/12 na parcelách č. 6229 a 7707. Prodej v rámci IS, bude prodáno nejvyšší nabídce. Pro více info. volejte RK.The post P

projít na článek

Spuštěn prodej bytových jednotek v A5

Dne 1. května 2020 byl spuštěn prodej jednotek v novém projektu bytového domu A5. The post Spuštěn prodej bytových jednotek v A5 appeared first on Rezidence Stella Rozdělov.

projít na článek

Grand Prix Rakouska 2023 prodej zájezdu a vstupenek

Koupit vstupenky zde. Prodej vstupenek v prvním zlevněném cenovém pásmu byl zahájen 19.7.2021 . Prodej zájezdu zahájen. Koupit zájezd zde. The post Grand Prix Rakouska 2023 prodej zájezdu a vstupenek appeared first on ONEGPTICKETS.

projít na článek