Ruční pilka lanková s kovovými oky

Tato pilka je vhodná pro outdoorovou a survival činnost ve volné přírodě.

projít na článek

Zavírací prořezávací pilka - oliv,černá

Zavírací prořezávací pilka pro řezání suchého i syrového dřeva v outdoorovém provedení. Pilka je v černo olivové barvě. Pogumovaná protiskluzová rukojeť umožňuje bezpečné a pohodlné držení. Bezpečnostní pojistka zajišťuje pilu v otevřené i zavřené poloze.

projít na článek

MFH De luxe skládací pilka

Skládací pila vhodná nejen pro táborníky, ale pro všechny, kteří tráví čas v přírodě. Nezabírá mnoho místa ať už v batohu nebo v automobilu. Součástí balení je i černé nylonové pouzdro s poutkem pro připnutí na opasek. Pilka je vyrobena z kvalitní kalené

projít na článek

MFH ruční řetězová pilka

Kapesní řetězová pila vhodná pro rybáře, lovce, turisty,lesníky, trampy, zahrádkáře na prořezání stromů, "přírodní lidi" i survive a preppery. Rozměry malá, váhou relativně lehká, účinností na menší průměry klád (do cca 30 cm) báječná. Nabízíme ji jako le

projít na článek

10x15 cm zelená patina, fotorámeček ze dřeva

Ruční výroba fotorámečky Pro fotky 10x15 cm Česká ruční výroba. Starý rám vyrobený z prken 200 let starých stodol, vrat a plotů se zcela nenapodobitelnou patinou. Rámeček je bez skla a zadní stěny a opěrky. Má navrtanou dírku na pověšení na výšku.

projít na článek

Nová kategorie - Ruční výrobky

Rádi se necháte inspirovat, nebo rádi háčkujete, tvoříte? Ale chcete vyzkoušet i hotové uháčkované výrobky a jinou tvořivost? Tak jsme pro Vás připravili novou kategorii do níž budeme postupně přidávat další a dlěí produkty, které vlastnoručně vytvoříme. 

projít na článek