Různé druhy plechových dílů

Laserově pálené a ohýbané díly. Galerie obrázků Příspěvek Různé druhy plechových dílů pochází z VÝPRACHTICKÝ s.r.o.

projít na článek

Webinář: Zvýšení kvality plastových dílů

Chtěli byste poznat novou cestu vedoucí ke zvýšení kvality plastových dílů při současném snížení jejich výrobních nákladů? Pokud ano, přihlaste se na webinář, který se koná 30. 5. 2023 od 10. hod. Bližší informace získáte na přiložené pozvánce a přihlášce

projít na článek

Podpořili jsme jednotku Sdh v Orlové

Předali jsme dar v podobě 6 kusů dvoudvéřových plechových šatních skříněk jednotce Sboru dobrovolných hasičů v Orlové. Článek Podpořili jsme jednotku Sdh v Orlové se nejdříve objevil na TRESTLES, a.s..

projít na článek

ROZŠÍŘENÍ NAŠÍ PRODUKTOVÉ ŘADY

Sortiment vysoce kvalitních produktů značky AURATECH posílil o nové přírůstky z řad čističů na různé druhy povrchů, zajišťovačů šroubů, upevňovačů spojů, příslušenství pro anaerobní a konstrukční lepidla.

projít na článek

Nová řada epoxidových konstrukčních lepidel

Nyní nově v nabídce vysokopevnostní, rychle tvrdnoucí konstrukční lepidla AR 94415, AR 94420 a AR 94430 s dobrou přilnavostí na různé druhy materiálů. K zakoupení výhodně v našem e-shopu.

projít na článek

Doplněna nová kategorie - VENKOVNÍ VÝBĚHY

Kategorie pojednává o chovu želv ve venkovních výbězích. Dozvíte se zde, jak veliký a jak situovaný má být želví výběh, jakou bouudu želvákům postavit, od kdy do kdy mohou různé druhy želv venkovní výběhy obývat, atd. Stačí mrknout CHOV - VENKOVNÍ VÝBĚHY.

projít na článek