Růžové palačinky

Protože je mouka z nezralých banánu konečně dostupná, můžu s vámi sdílet tento jednoduchý, ale za to lahodný recept na cukrfree palačinky. Tahle mouka se od té klasické ze zralých banánů liší tím, že obsahuje vysoké množství rezistentních škrobů, které jsou potravou pro náš střevní mikrobiom. Vyrábí se ze zelených nezralých banánů a má neutrální chuť, takže se hodí jak na sladké, tak slané pokrmy. S moukou se pracuje skvěle a palačinky z ní byly jedna báseň (s ořechovými moukami nebo s kokosovou se mi nikdy takové nepovedly). Mouka je přirozeně bez lepku, vyrobena pouze z jedné vysoce kvalitní složky z nakrájeného, u​​sušeného a na prášek rozemletého bio zeleného banánu. Je bez sladidel, konzervantů, přidaného cukru a jiných zbytečně přidaných látek. Ingredience 70 g mouky ze zelených banánů 2 vajíčka 1 hrnek ořechového mléka (já použila domácí kešu) pár kapek extraktu z vanilky ghí na smažení zakysaná smetana přírodní růžové barvivo Postup Všechny ingredience smícháte tak, aby se vám vytvořila hladká hmota. Na pánvi rozehřejete ghí, přidáte cca hrnek palačinkové hmoty a rozprostřete po pánvi tak, aby palačinka byla co nejtenčí (je potřeba pracovat rychle:). Smažíme na středním plameni cca minutu. Poté palačinku otočíme a smažíme z druhé strany. Proces opakujeme se zbývajícím těstem (cca 5 ks). Hotové palačinky podáváme společně se zakysanou smetanou (lze obarvit přírodním barvivem) s kapkou vanilkového extraktu, posypané malinami a kokosem Dobrou chuť! Vaše The post Růžové palačinky appeared first on Cukrfree.cz.

projít na článek

Růžové hnízdečko pro miminka

Maminky ví, co je pro jejich miminka nejlepší The post Růžové hnízdečko pro miminka appeared first on Hnízdečka pro miminka a designové polštáře.

projít na článek

KULINÁŘSKÉ OKÉNKO # 3: BRETONSKÉ PALAČINKY: GALETTES BRETONNES

Recept na Bretonské palačinky: Galettes bretonnes Bretonské palačinky, jedno z mých nejoblíbenějších francouzských jídel, má nekonečně variant, je rychlé a vždy chutná skvěle! Přiznám se, že naše děti si chvilku na chuť pohankové mouky musely zvyknout.

projít na článek

Hortenzie - Hydrangea macrophylla, Hydrangea paniculata, Hydrangea arborescens

„Hortenzie do každé zahrady“ je jedním z mých hesel, kterého se při tvorbě vždy snažím držet. Vždyť jsou tak krásné… a to nám to ještě šlechtitelé v poslední době usnadnili tím, že přišli s novými lépe prospívajícími odrůdami. Dnes se už ani majitelé z

projít na článek

Růžová

Růžová je nejněžnější barva spektra. Je to červená prosvětlená bílým světlem, ale nemá název světle červená, je to růžová. Již to vypovídá o jedinečných kvalitách této barvy. Je velmi napohled velmi zranitelná, křehká, přisuzujeme tuto barvu především

projít na článek

Nehty

Na nehty se v současné době pohlíží spíše jako na krásný módní doplněk. Nehty jsou rohovinové ploténky chránící poslední články prstů. Nehet je růžově zbarven a u jeho kořene se nachází bílá hmota ve tvaru jakéhosi půlměsíčku. Nehty na rukou rostou rychlo

projít na článek