Ryba po florentinsku, nebo vlastně cokoli po florentinsku, co se ocitne na talíři, má vzdálený původ ve Florencii. Nijak to nesouvisí s tím, že si na tyto chutě docela potrpím. Příběh o původu názvu vypráví... Zdroj: Kuchařka pro dceru Ryba po florentinsku napsala Jana Florentýna Zatloukalová pro web Kuchařka pro dceru
Právě vyšla u Indies Happy Trails dlouho odkládaná reedice vyprodaného alba Majerových brzdových tabulek Ryba ryb z roku 2000! Album produkoval Marek Štifter, který pak pracoval i na projektech Pálava, Sudéta a Autobus do Podbořan. Zpívá Andrea Landov
projít na článekMožná znáte i mezi svými nejbližšími nějakého rybáře. A pokud ho neznáte, pak určitě aspoň víte, co je pro lidi zvané rybáři charakteristické. Víte, že je pro ně takový rybolov vítanou zábavou, a někdy vysedávají na březích tak často, až se o nich dá na p
Tipy pro přípravu ryb Jak poznat, zda je ryba čerstvá? Čerstvá ryba by měla mít lesklou kůži a čisté šupiny, průsvitné oči a jemné aroma moře. Pokud je kůže matná a šupiny jsou hrbolaté nebo vybledlé, může to znamenat, že ryba není zcela čerstvá. Jaký je
projít na článekDalší úhoř ulovený za plného sluníčka v teplém červnovém dni. Již několikrát se mi vyvrátilo tvrzení, že úhoř je jen noční ryba. Ulovil jsem jich za bílého dne již několik a podle místa výskytu museli být velice aktivní. Úhoř se i za dne řídí vynikajícím
projít na článekVojtěch Sklenář: Sedmnáctého listopadu ráno stojíme s Rastíkem u vody. Je to pro něj premiéra. Lovil hlavatky naposledy před deseti lety a to jen na umělé nástrahy. Našívám mu rybku a beru ho na dobře čitelnou jámu, která je hodně prochytávaná. Nám to nev
projít na článek