Rybí tuk přispívá k normální činnosti srdce. Má pozitivní efekt na správnou funkci očí a mozku. Ryby z chladnějších moří jsou na omega-3 nenasycené mastné kyseliny bohatší než sladkovodní ryby. Obzvláště bohaté na mastné kyseliny jsou zejména makrela, sleď, pstruh, tuňák, losos, treska, sardinky, šproty, ale najdete je i v tresčích játrech či velrybím tuku.
Omegamarine forte je doplněk stravy, který obsahuje koncentrovanou mastnou kyselinu Omega-3 získanou z lososa. U omegamerine forte byl prokázán příznivý vliv na zdraví, protože v sobě přináší přírodní rybí tuk s překvapivě dobrou vstřebatelností. Rybí tuk
projít na článekRybí tuk patří mezi polyenové mastné kyseliny, které musíme přijímat potravou. Naše tělo si je nedokáže vyrobit! Rybí tuk obsahuje omega-3 nenasycené mastné kyseliny, je tedy důležitou součástí zdravé výživy. Rybí tuk můžeme uplatnit i při léčbě mnohých o
projít na článekOlej z krillu je skutečně bohatý na omega-3 mastné kyseliny, které mají řadu zdravotních výhod. V mořském krillu je obsažen stejný rybí tuk, který v sobě mají i velké ryby. Velryby požírají především krill, což jsou malé krevety a korýši, kteří hojně rost
projít na článekAstaxanthin je karotenoid, což je organické barvivo, které se přirozeně vyskytuje v chromoplastech rostlin, řas, hub nebo také bakterií. Karotenoidy rozdělujeme do dvou tříd, na xantofyly, a na karoteny. Karotenoidy mohou působit jako přírodní antioxidant
projít na článekValentýnské menu 13.2. – 14.2. Předkrm: Pro pány: 50 g Paštika z husích jater s brusinkovou omáčkou a čerstvou bagetkou Pro dámy 50 g Tatarák z lososa s limetkovou šťávou a bylinkovou bagetkou Hlavní chod: Doporučeno pro pány: 150 g Konfitovaná hovězí lí
projít na článek