Rybí tuk z norského lososa

Rybí tuk přispívá k normální činnosti srdce. Má pozitivní efekt na správnou funkci očí a mozku. Ryby z chladnějších moří jsou na omega-3 nenasycené mastné kyseliny bohatší než sladkovodní ryby. Obzvláště bohaté na mastné kyseliny jsou zejména makrela, sleď, pstruh, tuňák, losos, treska, sardinky, šproty, ale najdete je i v tresčích játrech či velrybím tuku.

projít na článek

Rybí tuk z Norska v Omegamarine forte +

Omegamarine forte je doplněk stravy, který obsahuje koncentrovanou mastnou kyselinu Omega-3 získanou z lososa. U omegamerine forte byl prokázán příznivý vliv na zdraví, protože v sobě přináší přírodní rybí tuk s překvapivě dobrou vstřebatelností. Rybí tuk

projít na článek

Rybí tuk

Rybí tuk patří mezi polyenové mastné kyseliny, které musíme přijímat potravou. Naše tělo si je nedokáže vyrobit! Rybí tuk obsahuje omega-3 nenasycené mastné kyseliny, je tedy důležitou součástí zdravé výživy. Rybí tuk můžeme uplatnit i při léčbě mnohých o

projít na článek

Olej z krillu je účinnější než rybí tuk

Olej z krillu je skutečně bohatý na omega-3 mastné kyseliny, které mají řadu zdravotních výhod. V mořském krillu je obsažen stejný rybí tuk, který v sobě mají i velké ryby. Velryby požírají především krill, což jsou malé krevety a korýši, kteří hojně rost

projít na článek

Astaxantin umožní dlouhý a zdravý život

Astaxanthin je karotenoid, což je organické barvivo, které se přirozeně vyskytuje v chromoplastech rostlin, řas, hub nebo také bakterií. Karotenoidy rozdělujeme do dvou tříd, na xantofyly, a na karoteny. Karotenoidy mohou působit jako přírodní antioxidant

projít na článek

Valentýn ve Viole

Valentýnské menu 13.2. – 14.2. Předkrm: Pro pány: 50 g Paštika z husích jater s brusinkovou omáčkou a čerstvou bagetkou Pro dámy 50 g Tatarák z lososa s limetkovou šťávou a bylinkovou bagetkou Hlavní chod: Doporučeno pro pány: 150 g Konfitovaná hovězí lí

projít na článek