Rychlé nekynuté koláče: Ideální recept na nečekanou návštěvu

Návštěva se oznamuje na poslední chvíli a vy nemáte nic, čím byste ji pohostili? Nebojte, máme pro vás recept na rychlé nekynuté koláče, které jsou jednoduché na přípravu a fantastické na chuť. Co je na tomto receptu úžasné, je to, že začínáte a končíte s hladkým a krásným těstem, aniž byste museli čekat na jeho kynutí. Výsledkem je krásná kolekce domácích koláčů plněných tvarohem a povidly, ideálních na jakoukoli příležitost. Zdroj: Zdena Broulíková Co budeme potřebovat: 350g hladké mouky 150g polohrubé mouky 250 ml mléka 200 ml oleje 2 žloutky 6-8 čajových lžiček cukru 1 kostka droždí Špetka soli Jak budeme postupovat: 1) Příprava těsta: V míse smíchejte hladkou a polohrubou mouku, droždí, cukr a špetku soli. 2) Tekuté ingredience: V malé míse zkombinujte mléko, olej a žloutky. Tuto směs přidejte k suchým ingrediencím a vypracujte těsto. 3) Formování koláčů: Z těsta uděláte malé placky, do jejichž středu dáte tvaroh. Vytvořte malý důlek a vložte do něj lžičku povidel. 4) Finální úprava: Okraje koláčů pomažte rozšlehaným vajíčkem a posypte žmolenkou. 5) Předehřátí a pečení: Koláče nechte asi 10 minut odpočinout na plechu. Mezitím si předehřejte troubu. Poté koláče upečte do zlatova. Tip: Z této dávky byste měli získat kolem 25 koláčů. Nyní máte perfektní recept na rychlé koláče, které zvládne připravit každý. Jsou ideální na nečekané návštěvy, ale také jako rychlá svačina. Užijte si pečení a hlavně chuť těchto vynikajících koláčů! Článek Rychlé nekynuté koláče: Ideální recept na nečekanou návštěvu se nejdříve objevil na Prima Inspirace.

projít na článek

Všichni shánějí recept na tyto kefírové koláčky: Rychlé a křehoučké, ideální ke kávě

Pokud hledáte rychlý a jednoduchý recept na dezert, který bude chutný po celý týden, zkuste tyto kefírové koláčky. Díky použití kefíru zůstane těsto dlouho čerstvé a jemné, což z nich činí ideální snack k šálku kávy. Recept je neuvěřitelně snadný a vyžadu

projít na článek

WOODTEC 2023 - poděkování za návštěvu

Vážení obchodní partneři, dovolte nám, abychom Vám poděkovali za návštěvu stánku firmy PANAS na veletrhu WOODTEC 2023. WOODTEC 2023 - poděkování za návštěvu viz. Tomáš Kubálek v Default.

projít na článek

Kulinářská soutěž s Trefou

Zašlete tradiční recept z našeho regionu a vyhrajte zajímavé ceny. Soutěž probíhá v období červenec srpen 2015. Svůj recept zašlete na e-mail: [email protected] nebo přes webový formulář na www.trefasupermarket.cz/soutez . Současně můžete svůj r

projít na článek

Tradiční recept na domácí sušenky

Domácí sušenky k odpolední kávě jsou pohoštěním, které málokterý host odmítne. Recept je jednoduchý a rychlý. Do jejich výroby můžete zapojit i děti.

projít na článek

Super jednoduchý recept na humus od Jamieho Olivera

Humus je dal m důkazem toho, že věci, kter chutnaj nejl pe, jsou jednoduch . Recept, kter jsme pro v s vyzkou eli poch z z d lny Jamieho Oliver. Skl d se pouze z 6 ingredienc a nevyžaduje vařen . Zkuste si tuto lahůdku připravit sami doma!

projít na článek