Rýmovník Mexický eukalyptus - Plectranthus SAZENICE

RÝMOVNÍK “MEXICKÝ EUKALYPTUS“ Plectranthus Trvalka, léčivka, pokojová rostlina Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená Popis: Rýmovník se označuje také jako Mexický eukalyptus kvůli své aromatické vůni. Výška: až 30 cm Mrazuvzdornost: nutné zazimování při pokojové teplotě Pěstování: Nenáročná na pěstování, upřednostňuje světlé stanoviště, propustnou půdu a přiměřenou zálivku. Rýmovník je vhodný do pokojů, kde trávíme nejvíce času, má dobrý vliv na dýchací ústrojí. Využití: Čerstvé listy lze použít na čajové odvary nebo pro výrobu tinktury.

projít na článek

Rozchodník mexický - Sedum mexicanum SAZENICE VYPRODÁNO

ROZCHODNÍK MEXICKÝ Sedum mexicanum Pokojovka, sukulent Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená Popis: Trsnatá pokojová rostlina světle zelené barvy s plazivou lodyhou a čárkovitými dužnatými listy, kvete zlatožlutými úbory. Doba květu: V. - V

projít na článek

MEXICKÝ VEČER

Kdy:      SO 19. 8. 2023 speciality mexické kuchyně ochutnávka vín ze severní a jižní Ameriky celý týden gastronomické menu inspirované Tex-mex kuchyní Článek MEXICKÝ VEČER se nejdříve objevil na Matějovec 38.

projít na článek

Maliník žlutoplodý SAZENICE - VYPRODÁNO

MALINÍK ŽLUTOPLODÝ Ovocný keř Prostokořenné sazenice Popis: 2x plodící maliník, chuťově je velmi podobný červeným malinám. Plodí od poloviny léta do zámrazu.

projít na článek

Vinná réva skleníková SAZENICE VYPRODÁNO

VINNÁ RÉVA SKLeNÍKOVÁ Dřevina - užitková Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená

projít na článek

Proskurník - Topolovka plnokvětá - Alcea rosea SAZENICE VYPRODÁNO

pROSKURNÍK – TOPOLOVKA plnokvětá, SLEZOVÁ RŮŽE – SMĚS BAREV Alcea rosea Dvouletá – víceletá rostlina Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená Výběrová směs barev, sazenice z letošního výsevu Popis: Dvouletá až krátce vytrvalá okrasná rostlina,

projít na článek