S kým zmizl Ben Cristovao do Karibiku. Budete koukat, sociální sítě tleskají!

Malý český showbyznys má nový pár! Zpěvák a tanečník Ben Cristovao (36) se měl dát i přes velký věkový rozdíl dohromady s jednou z nejúspěšnějších influencerek Dominique Alagiou (18).

projít na článek

Týdenní žurnál: #1: Proč začínám dělat týdenní záznamy?

Záznam z týdne 25.–29. 7. 2022. Představení týdenního žurnálu. Nová lekce a pracovní příležitost na Designui. Publikační plán na sociální sítě. Příprava nové služby.

projít na článek

(s)KOROPOEZIE

Sociální izolace jde jednomu k duhu, zatímco ten druhý se motá v bludném kruhu. Sociální izolaci nese jeden šťastně, zatímco ten druhý se tváří nesouhlasně. Sociální izolace mi odčerpává energii, zatímco druhého inspiruje k poezii.

projít na článek

Týdenní žurnál: #38: Airtable pro správu obsahu a automatizaci e-mail marketingu a sociálních sítí

Záznam z týdne 31. 7. – 6. 8. 2023. Jak používám Airtable jako nástroj pro centrální správu obsahu? Jak šetřím čas a automatizuji e-mail marketing a sociální sítě?

projít na článek

Sociální inženýrství: Umění manipulace, které může ovládat vaše rozhodování

Rozdíl mezi bezpečností a katastrofou může znamenat pouhý jeden klik. Sociální inženýrství se ukazuje jako oblíbený nástroj hackerů se smyslem pro kreativitu. Než se pustíme do hlubin těchto temných vod, nezapomeňte, že i největší bezpečnostní technologie

projít na článek

Smažená párátka jako delikatesa? Že je to hloupost? V Jižní Koreji rozhodně ne!

Pamatujete na slavnou scénu z filmu Zlaté opojení Charlieho Chaplina? Tulák, který se rozhodl následovat zlatou horečku na Klondiku, v existenčním zoufalství a hladu uvaří a sní svoje kožené boty. Zoufalství z nudy, tedy jinou kategorii téhož, rozehrávají

projít na článek