Sanace fasády a natažení marmolitu na soklu RD

Původní akrylátová omítka na tomto RD byla napadena řasou. Naše firma provedla sanaci této fasády použitím speciálního prostředku proti řasám, nátěrem penetrací, omytím fasády a následným nátěrem barvy Weber.ton BIO.

projít na článek

Proč zateplit fasádu

Zateplení fasády je obal svislých konstrukcí, snižující únik tepla z budovy. Zateplené fasády se vyznačují okamžitou finanční úsporou na vytápění a mají řadu dalších ekonomických a technických výhod.

projít na článek

Zateplení fasády Borek

Starší rodinný dům byl na přání majitele zateplen šedým polystyrenem Styrotherm plus o tl. 10cm. Pro eliminaci tepelných mostů a prokreslování hmoždinek do fasády byly použity EPS zátky na otvory po hmoždinkách. Upravena byla i vstupní terasa domu

projít na článek

Zateplení fasády na RD Dřísy

Zateplení RD ve Dřísech kontaktním zateplovacím systémem Weber therm klasik s použitím EPS F70 100mm. Spolu se zateplením domu byla provedena finální úprava fasády na přilehlé garáži, weber pas.silikon 1,5mm.

projít na článek

Zateplení fasády

Zateplení fasády skladů a technických budov pro stavebniny střešních systémů p. Šorela. Fasáda byla zateplena paropropustným certifikovaným systémem Weber therm clima. Finální omítka byla zvolena 2 mm zrno silikon rýhovaná.

projít na článek

Rekonstrukce fasády Stará Boleslav | Reference ZatepleneFasady.cz

Naše realizace rekonstrukce fasády na starším rodinném domě ve Staré Boleslavi. Efektní použití dvou výrazných barev zcela změnilo původní vzhled domu. Použitá omítka Weber.pas silikon 1,5 zrno.

projít na článek