SANTÉ rozšířilo spolupráci s Městskou knihovnou Havířov

V rámci dlouholeté spolupráce s Městskou knihovnou Havířov, se nám podařilo rozšířit spolupráci o nově otevřenou pobočku knihovny na ulici U Jeslí, která se nachází v budově nově zrekonstruovaného Stacionáře „V Zahradě“.

projít na článek

Café Globus Havířov podpoří SANTÉ

U příležitosti otevření nového Café Globus Havířov, bude probíhat ve dnech 23. 11. 2023 až 05. 12. 2023 akce, kdy z každé prodané kávy v Café Globus bude organizaci SANTÉ Havířov věnována částka 2 Kč. Navštivte Café Globus Havířov a podpořte dobrou věc.

projít na článek

Beseda s Městskou policii Havířov

V měsíci únoru jsme se s klienty věnovali tématu prevence. Ve spolupráci s Městskou policii Havířov, jsme pro klienty organizace zajistili velmi zajímavou besedu právě na toto téma. Během velice poutavé besedy strážnice klienty seznamovaly se základními s

projít na článek

Předání dárkových předmětů MFK Havířov

Dne 2. 10. 2020 převzali klienti organizace SANTÉ z rukou Ing. Ondřeje Baránka, náměstka pro ekonomiku a správu majetku dárkové předměty MFK Havířov. Jako velcí fandové MFK Havířov byli velice potěšeni těmito dárky.

projít na článek

O pohár SANTÉ 2019

SANTÉ - centrum ambulantních a pobytových sociálních služeb dne 25.9.2019 pořádá XIII. ročník turnaje v sálové kopané ,,O pohár SANTÉ 2019". Turnaj proběhne ve sportovní hale Slavie, Astronautů 2, Havířov.

projít na článek

XV. ročník turnaje v sálové kopané "O pohár SANTÉ 2022"

SANTÉ - centrum ambulantních a pobytových sociálních služeb dne 25. 10. 2022 pořádá XV. ročník turnaje v sálové kopané ,,O pohár SANTÉ 2022". Turnaj bude probíhat od 8.30 hodin ve sportovní hale Slavie, Astronautů 2, Havířov.

projít na článek