Santiago, Estadio Monumental (Chile)

INTRO More Alone SETLIST Alone, Pictures of You, High, Lovesong, And Nothing Is Forever, Burn, Fascination Street, Kyoto Song, A Night Like This, Push, In Between Days, Just Like Heaven, At Night, Play for Today, A Forest, Shake Dog Shake, From the Edge of the Deep Green Sea, Endsong It Can Never Be the Same, Want, Plainsong, Disintegration Lullaby, The Walk, Friday I'm in Love, Close to Me, Why Can't I Be You?, Boys Don't Cry LINE-UP Robert Smith, Simon Gallup, Jason Cooper, Reeves Gabrels, Perry Bamonte, Mike Lord SUPPORT ACTS The Cruel Visions Friolento Just Mustard VENUE Estadio Monumental David ArellanoAv. Marathon 5300 Macul, Santiago Chile The post Santiago, Estadio Monumental (Chile) appeared first on The Cure | Flowers Of Love | www.thecure.cz.

projít na článek

V Puerto Rico bylo dnes otevřeno nové obchodní centrum, The Market Puerto Rico

The Market Puerto Rico  má celkem 26 obchodů rozdělených do dvou podlaží, včetně moderní prodejny supermarketu Spar Natural, který byl do dnešního dne jen v Las Palmas). Další obchody jsou (mimo jiné) Estadio Sport nebo Marmare. 

projít na článek

Santiaga El Chico doprovázely z hor Gran Canaria stovky věřících

Mše svatá v El Pinar a sestup z průsmyku Cruz Grande do centra města Villa de San Bartolomé de Tirajana se soškou Santiago el Chico, to je již doslova klasika při největších oslavách ve městečku Tunte v horách ostrova Gran Canaria.   

projít na článek

Treky po Argentině – na konec světa a zpět

Jihoamerická země s téměř 40 miliony obyvatel je rájem pro aktivní turisty. O to více, když si po náročném výstupu na vrcholky And a vodopádech můžete doplnit energii pořádným kus šťavnatého argentinského steaku. Cestou po Patagonii Část rovinaté Argentin

projít na článek

MS v ragby 2023: Turnaj v úžasném prostředí, který bude dokonalou oslavou výročí

5 minut čtení Autor: Jakub Vaverka Na začátku podzimu se bude konat mistrovství světa v ragby v roce 2023, které bude hostit Francie. Světový šampionát ve sportu tvrdých mužů, který si získává stále větší pozornost a respekt, opět nabídne poutavou a dechb

projít na článek