Satelitní komplet pro příjem českých programů

Využijte nabídky SAT kompletu Homekast 3000 pro příjem českých programů s kartou pro neomezený příjem CZ kanálů. Cena za komplet včetně karty Gital je 4320,- Kč.

projít na článek

Společné televizní antény (STA)

Společná televizní anténa usnadní příjem v bytových domech, kde není výhled směrem k pozemnímu vysílači či na oběžnou dráhu pro satelitní příjem. Upravíme anténní systém pro příjem co nejvíce televizních stanic v daném místě. Zesílíme signál, aby všichni

projít na článek

FLIX TV již brzy ukončí svou satelitní distribuci v Česku i na Slovensku

Satelitní TV operátor FLIX TV ukončí v polovině listopadu své působení na českém a slovenském trhu s televizním vysíláním. Za dobu své působnosti získal několik tisíc zákazníků, o které se postará a nenechá je bez programů, na které jsou zvyklí.

projít na článek

JOJ Cinema HD na předvolbě Skylink Ochutnávka a ukončení vysílání programu Spice

Provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group informuje o zařazení programu JOJ Cinema HD na předvolbu Skylink Ochutnávka a zároveň o ukončení vysílání erotického programu Spice.

projít na článek

Skylink - volné vysílání programu National Geographic Channel

Provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group informuje o volném vysílání programu National Geographic Channel ...

projít na článek

Satelitní info 01/2019

Stejně jako v minulých letech se opět podíváme na satelitní orbit v pravidelném měsíčním souhrnu Krátce, stručně a aktuálně ke změnám na satelitním orbitu. Dnes uvedu změny, ke kterým došlo v průběhu prosince 2018 a na samém začátku roku 2019.

projít na článek