Satelitní operátor FLIX TV končí vysílání. O zákazníky se postará

Zákazníci FLIX TV v úterý 9. 10. obdrželi oznámení, že z důvodu nuceného ukončení činnosti již nebude jejich satelitní operátor dále schopen poskytovat sjednané služby. Snahou bylo zajistit televizní vysílání až do poloviny listopadu, což se nepodařilo vyjednat. Proto dodávky služby byly přerušeny.

projít na článek

FLIX TV již brzy ukončí svou satelitní distribuci v Česku i na Slovensku

Satelitní TV operátor FLIX TV ukončí v polovině listopadu své působení na českém a slovenském trhu s televizním vysíláním. Za dobu své působnosti získal několik tisíc zákazníků, o které se postará a nenechá je bez programů, na které jsou zvyklí.

projít na článek

Skylink - volné vysílání programu National Geographic Channel

Provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group informuje o volném vysílání programu National Geographic Channel ...

projít na článek

Skylink - užijte si víkend s HBO HD

Satelitní televize Skylink ve spolupráci s HBO pro Vás připravila volné vysílání stanice HBO HD ...

projít na článek

JOJ Cinema HD na předvolbě Skylink Ochutnávka a ukončení vysílání programu Spice

Provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group informuje o zařazení programu JOJ Cinema HD na předvolbu Skylink Ochutnávka a zároveň o ukončení vysílání erotického programu Spice.

projít na článek

Satelitní info 01/2019

Stejně jako v minulých letech se opět podíváme na satelitní orbit v pravidelném měsíčním souhrnu Krátce, stručně a aktuálně ke změnám na satelitním orbitu. Dnes uvedu změny, ke kterým došlo v průběhu prosince 2018 a na samém začátku roku 2019.

projít na článek