Save the date: Konference Životní prostředí – prostředí pro život 2024

Česká informační agentura životního prostředí vás srdečně zve na 5. ročník Konference Životní prostředí – prostředí pro život, která se uskuteční ve dnech 7. a 8. listopadu 2024 v Ballingově sálu Národní technické knihovny v Praze. Konference poskytne prostor pro setkání odborné i laické veřejnosti, kterou spojuje zájem o životní prostředí ve všech jeho složkách, The post Save the date: Konference Životní prostředí – prostředí pro život 2024 first appeared on CENIA.

projít na článek

23.3.2024 Česká Třebová Celostátní konference ochrany obyvatelstva 2024

https://www.hasicovo.cz/cs/zpravy/konference-ochrany-obyvatelstva-2024 The post 23.3.2024 Česká Třebová – Celostátní konference ochrany obyvatelstva 2024 first appeared on Krajské sdružení hasičů Pardubického kraje.

projít na článek

Česká informační agentura životního prostředí vydala Statistickou ročenku životního prostředí ČR 2022

Česká informační agentura životního prostředí zpracovala pro Ministerstvo životního prostředí v pořadí již 33. ročník publikace Statistická ročenka životního prostředí České republiky. Ročenka podává ucelený pohled na stav životního prostředí v ČR – obsah

projít na článek

Sborník konference

Sborník konference, který obdrží v digitální podobě účastníci konference, obsahuje cca 60 příspěvků v celkovém rozsahu 643 stran. Zde na webu bude zveřejněn až později v průběhu roku. The post Sborník konference appeared first on Konference ExFoS.

projít na článek

TRENDY A VÝZNAM ZABEZPEČENÍ na zámku BERCHTOLD

V romantickém prostředí zrekonstruovaného zámku BERCHTOLD se 29.března letos opět konala konference pod názvem TRENDY A VÝZNAM ZABEZPEČENÍ. Účastníky přivítal generální ředitel a předseda představenstva společnosti ALKOM Security, a.s. Václav Růžička. HLA

projít na článek

Sborník konference ExFoS 2022

Právě byl zveřejněn sborník letošního ročníku konference. Naleznete jej v archivu. The post Sborník konference ExFoS 2022 appeared first on Konference ExFoS.

projít na článek