Sběrný dvůr i sběrné místo budou ve svátek uzavřeny

Sběrný dvůr na ulici Sovadinova i sběrné místo na ulici Hájová budou ve  sváteční den, čtvrtek 28. září,  uzavřeny.Svoz odpadů bude probíhat beze změny.

projít na článek

Uzavření sběrného dvora a sběrného místa

V sobotu 6. července 2024 bude uzavřen sběrný dvůr na ulici Sovadinova, stejně jako i sběrné místo v Poštorné na ulici Hájová.

projít na článek

Od 4. ledna slouží občanům nový sběrný dvůr

Důležitá informace pro Tylovjany: Za firmou Remak, vedle betonárky, v ulici Zuberská, město Rožnov vybudovalo nový sběrný dvůr. Počínaje 4. lednem 2016 je otevřen od pondělí do soboty od 8 do 17 hodin. (mta)  

projít na článek

Uzavírka sběrných dvorů

Upozorňujeme občany, že oba sběrné dvory ve Šlapanicích (na ulicích Zemědělská a Dlouhá) budou mít v sobotu 28. října 2023 ve státní svátek zavřeno.

projít na článek

Svatba Janča a Viktor, Hotel Selský Dvůr

Svatba Janča a Viktor, Hotel Selský Dvůr Praha Kompletní zajištění hudby, zábavy, DJ na svatbu Praha, Svatební DJ Praha Svatební místo, místo na svatbu Selský Dvůr Foto: https://bbproductions.cz/ The post Svatba Janča a Viktor, Hotel Selský Dvůr first app

projít na článek

Sběrné místo kovového odpadu

Vážení občané, v naší obci bylo nově zřízeno sběrné místo pro drobný kovový odpad a kovový odpad z domácností. Kontejner je umístěn za obecním úřadem. Lze do něj vhazovat konzervy od potravin a psího žrádla, plechovky od nápojů, kovové tuby, alobal, kovov

projít na článek