Sbírejte body s Trefáčkem

Moji milí kamarádi, vítám vás v novém roce 2013 a jsem z duše rád, že vám mohu přinést hned začátkem roku jedno velké Trefáčkovské překvapení speciální dětské dárky mého nového klubu. A proto neváhejte, kupujte výrobky označené značkou Trefáček v letáku Trefa a sbírejte body na zákaznickou kartu Trefa pro Trefáčkovy odměny ! V příloze naleznete přehled dárků za dosažené body. Stav bodového konta Trefáček můžete sledovat v sekci Moje konto. Moji milí kamarádi, vítám vás v novém roce 2013 a jsem z duše rád, že vám mohu přinést hned začátkem roku jedno velké Trefáčkovské překvapení speciální dětské dárky mého nového klubu. A proto neváhejte, kupujte výrobky označené značkou Trefáček v letáku Trefa a sbírejte body na zákaznickou kartu Trefa pro Trefáčkovy odměny ! V příloze naleznete přehled dárků za dosažené body. Stav bodového konta Trefáček můžete sledovat v sekci Moje konto.

projít na článek

Nové dárky ZK podzim zima 2022-23

Od 1.10.2022 mohou zákazníci prodejen TREFA vybírat z nové nabídky dárků Zákaznického klubu Trefa PODZIM ZIMA 2022-2023. Sbírejte body za nákupy v Trefě a vybírejte ze široké nabídky dárků. Kompletní nabídku dárků najdete v sekci Zákaznický klub.

projít na článek

Nové dárky ZK podzim zima 2022-2023

Od 1.10.2022 mohou zákazníci supermarketů Trefa vybírat z nové nabídky dárků Zákaznického klubu Trefa PODZIM ZIMA 2022-2023. Sbírejte body za nákupy v Trefě a vybírejte ze široké nabídky dárků. Kompletní nabídku dárků najdete v sekci Zákaznický klub.

projít na článek

Monika, 25 let, Brno

Ahoj . Nabízím erotické masáže body to body . Masíruji nahá - kontaktní masáž - prsy a celým tělem s nádherným erotickým zakončením rukou.

projít na článek

Lipánek pohádkový svět soutěž

Kupte tradiční či tvarohový Lipánek (všechny gramáže i příchuti) v období od 10.4. do 30.6.2023, sbírejte kódy pod papírovým přebalem a vyhrajte. Kódy zaregistrujte na webu www.lipanek.cz 

projít na článek

Matyáš Pálka boduje v italském šampionátu Minimoto

Poslední body do CIV připsány v Castrezzato. Břeclavský závodník Matyáš Pálka o tomto víkendu vybojoval další body do mezinárodního mistrovství Itálie.

projít na článek