SBÍRKA MOTÝLŮ

Lucie není tou nejvzornější přítelkyní, přesto si myslí, že kopačky místo zásnubního prstýnku si nezaslouží. Propadá cynismu a poživačnému životu plného sexu, což neprospívá jejímu zlomenému srdci, ani mužům procházejícím její postelí. Dokáže se ještě odrazit od dna? Hlavní hrdinkou Sbírky motýlů je obyčejná mladá žena, toužící po jediném. Po lásce svého přítele, velké romantické svatbě a dokonalé rodině. Co se však stane, když osud zamíchá kartami jinak, než...

projít na článek

Sbírka pro Barborku Č.

Od 2.1.2020 byla na naší klinice hospitalizována Barborka s popáleninovým úrazem, který utrpěla při požáru bytu v azylovém domě. Byt vyhořel. Číst celé The post Sbírka pro Barborku Č. appeared first on Bolíto.

projít na článek

Makro téma - Fata Morgana

Opět je tu další makro téma - tentokrát pro ty, kdo nestihnou zajet do Botanické zahrady v Praze několik fotek krasavců a krasavic, které jsou tam na každoroční výstavě motýlů ke zhlédnutí.

projít na článek

Olomoucká sbírka kraslic patří k nejstarším u nás

Procházka muzejními depozitáři je pokaždé fascinující, ale když se po vystoupání několika schodišť a cestě bludištěm chodeb před vámi pomalu otevírají křídla dveří velké skříně plné kraslic, zmocní se vás intenzivní pocit, že jste našli poklad. Tolik bare

projít na článek

Léto 2016 v Lese psích duší

Dnes to bude trochu o motýlech. Kus pozemku je vyhražen jim a věřte, že na co koukat. Les psích duší je domov pro mnoho rostlin, někdy velmi vzácných a chráněných, tedy pro motýlí druhy hotový ráj, kde můžete spatřit mnoho druhů motýlů.

projít na článek

Po škole se procházely školky...

V průběhu října se ve třetím patře pohybovalo nezvykle velké množství "špuntů". Naše škola umožnila slánským školkám návštěvu motýlária a prohlídku biologických sbírek. Motýlárium bylo plné čerstvě vylíhnutých motýlů, p. ředitel zajistil "odborný výklad"

projít na článek