Sborový výlet do Konstantinových Lázní

V neděli 22.6.2008 se uskutečnil sborový výlet do Konstantinových Lázní, kde jsme měli společnou bohoslužby s bratry a sestrami z Tepelského sboru.

projít na článek

Sborový výlet do Drnholce a Brna 2011

Už se to stává dobrým pravidlem, že každým rokem náš sbor navštíví jiný sbor. Takový sborový výlet se uskutečnil i letos 18 - 19.6.2011

projít na článek

Sborový výlet do Českých Budějovic

V neděli dne 18.června 2006 se konal sborový výlet do Českých Budějovic, kde jsme měli společně shromáždění s bratry a sestramy z Českých Budějovic, při kterém jsme sloužili zpěvěm, hudbou a náš kazatel posloužil slovem Božím.

projít na článek

Sborový výlet do Jablonce

V červenci se uskutečnil sborový zájezd do Jablonce nad Nisou. Dopoledne proběhla společná bohoslužba v jabloneckém sboru BJB. Po obědě následovala poznávací procházka po Jablonci.

projít na článek

Výlet do Karlových Varů

V něděli 5.8.2007 jsme jeli na sborový výlet do Karlových Varů, kde jsme měli společnou Bohoslužbu včetně společné Večeře Páně a následně oběd, posezení u kávy a procházku po kolonádě. 

projít na článek

21 VÝLET říjen 2006

VÝSTAVA POTRVÁ DO 8.11. PO-PÁ: 10-17H Galerie XXL, která se zaměřuje zejména na prezentaci mladého umění představuje pod názvem Výlet novou malířskou tvorbu Julie Hansen Loeve a Jaroslava Valečky fotogalerie z vernisáže. Výlet tisková zpráva zde > The

projít na článek