SC Zlín 14/12: Příběh lidského genomu

Příběhy vědeckých objevů jsou rozmanité acesty knim vedoucí klikaté aspletité. Lidský genom, který byl přečten před zhruba dvaceti lety, nebyl výjimkou.Kdy byla dědičná informace celého lidského pokolení vůbec rozluštěna apředstavena světu? Jak spletitá cesta tomu předcházela? Který ze způsobů nakonec nejvíce přispěl kdosažení cíle? Termín: 14. 12. 2023, 18:00Místo: Laboratorní centrum FT  U15/002, ZlínPřednášející: doc. RNDr. [] Příspěvek SC Zlín 14/12: Příběh lidského genomu pochází z Science Café

projít na článek

Přirozená regenerace lidského těla

  Dnes jsme měli jedinečnou možnost vyslechnout v aule velice  zajímavou přednášku  MUDr. Tomáše Soukupa , Ph.D. na téma  "Přirozená regenerace lidského těla" .   

projít na článek

SEX--Zlín + SM Studio

Blond štíhlá i Bi Martina - Přijď se za mnou uvolnit a zapomenout na stres dnešní doby u mě je možné KLASICKÝ SEX , HLUBOKÝ ORÁL i OBOUSTRANNÝ, RELAX MASÁŽ, MASÁŽ PROSTATY, ANÁL , KLINIK , SM praktiky, ELEKTRO stimulace a BDSM pomůcky , SM STUDIO vybavené

projít na článek

Belis - příběh z mého hotelu, rok 1989

Bernardýn není takový, jakého ho znáte z televize. O tom je tenhle starý příběh, který vás, doufám ,poučí i pobaví. Hotel pro psy už mnoho let neprovozuju, ale na některé pejsky se prostě nedá zapomenout. Snad je vá bude Belískův příběh líbit.

projít na článek

Po stopách minulosti: Příběh Aleny Popperové

 Čas uplývá, pamětníci vymírají. Po stopách minulosti: Příběh Aleny Popperové si bere za úkol zachytit jeden životní příběh poloviční židovky - pamětnice na dobu Protektorátu.

projít na článek

Příběh Sama

Příběh od paní Hanky o bišonkovi z útulku - 2011 jarní soutěž o krmiva firmy Jan Salač.

projít na článek