Se psem na stejné vlně

Aneb jaký pán, takový pes.  Všichni výcvikáři tento typ psovoda s negativním myšlením znají a věřte, není lehké přesvědčit psovoda a vysvětlit, že tudy cesta nevede. Pokud se nechce učit psovod nenaučí se nic ani jeho pes. 

projít na článek

Na Barbie vlně

Růžový trend vás nemohl minout. Barbie ovládá kina, takže by trend „Baribiecore“ rozhodně neměl ujít vaší pozornosti. The post Na Barbie vlně appeared first on Kulturio.cz.

projít na článek

Život s hluchým psem

Je to už zhruba dva roky, co jsem si všimla, že můj německý ovčák Morgan začal ztrácet sluch. Z počátku se jednalo jen o malé výpadky, ale postupem času, sluch odcházel úplně. Jak se žije s hluchým psem? Může mít plnohodnotný život? Jak postupovat? Více v

projít na článek

Bližší setkání neobvyklého druhu

Z obyčejné vycházky se psem se stala rázem záhadologická mise.  Ze všech knížek o záhadách, které jsem dostala k Vánocům byla nejzajímavější záhada, na kterou jsem natrefila kousek za chalupou u lesa.

projít na článek

HOLLY PŮLNOČNÍ MĚSÍC - hračky a další humorné vyprávění

Ke hraní se psem můžete využít cokoliv, tím rozvíjet dál jeho schopnosti a věřte, že zaměstnaný pes je holt zaměstnaný pes:-). Video s další netradiční hračkou, určitě vyloudí úsměv na tváři.

projít na článek

Se psem bezpečně v autě

Cestuji často na delší i kratší vzdálenosti a většinou se mou jezdí i můj pes. Často se setkávám s údivem jiných majitelů psů, že můj pes spokojeně nastoupí, čeká a cestuje v autě ve své „boudičce“.   Naučil se to a je v ní spokojený. Užívejte si cestován

projít na článek