Se Zonky zlevňujeme úvěry pro živnostníky

Se Zonky zlevňujeme úvěry pro živnostníky Banky drobné podnikatele obvykle posuzují na základě daňových přiznání z loňského roku. Většina OSVČ používá nákladové paušály, takže daňové přiznání neříká nic o jejich skutečných příjmech. V bankách jsou proto často hodnoceni jako rizikovější klienti než ve skutečnosti jsou a dostávají zbytečně vysoké úrokové sazby. Jak funguje Zonky Zonky je platforma, která funguje na principu P2P lending. Na jedné straně jsou lidé, kteří si chtějí půjčit. Na straně druhé ti, kteří jsou ochotní jim půjčit. Zonky tyto dvě strany propojuje a jeho skóringový model na základě desítek informací vyhodnocuje riziko toho, že žadatel může mít v budoucnu problém se splácením. Podle tohoto rizika se pak určuje úroková sazba. Půjčka přímo v aplikaci Po přihlášení v sekci Účetnictví a další služby > Zonky najdete možnost poslat žádost o úvěr. Díky propojení s robotem významně ubude papírování. Je jen na vás, jestli nabídky využijete hned pro refinancování stávající půjčky nebo si budete chtít půjčit později. A to nejlepší nakonec. Předběžný test ukázal, že téměř polovina z vás má nárok na nejnižší úrok 5,99 %. Do konce roku je využití Zonky zdarma.

projít na článek

Vyhrajte 3 000 Kč investorský kredit na Zonky.cz

Zasoutěžte si s Tipli a získejte investorský kredit, který můžete investovat na Zonky.cz do vámi vybraného příběhu. Vydělávejte peníze a podpořte konkrétního člověka na platformě Zonky.cz.

projít na článek

Půjčky a úvěry

Přibyla možnost poptávat půjčky, úvěry a hypotéky u soukromých a nebankovních subjektů na tomto webu.

projít na článek

Marketingový plán, vzor pro malé firmy, živnostníky i seminární a bakalářské práce

Připravil jsem zjednodušený marketingový plán, který je pro vás zdarma ke stažení. Pokud jste menší firma a chcete své podnikání někam posunout, je sestavení marketingového plánu důležitou součástí dlouhodobého plánování. Při zpracovávání klasického plánu

projít na článek

Otočila se k Vám banka zády? Víme, kde půjčí téměř každému zdarma!

Jistě jste si všimli, že banky během posledních dvou let zpřísnily podmínky pro získání úvěru. Jsou stále opatrnější, což má za následek snižující se počet žadatelů, kteří na půjčku dosáhnou. Pokud se s problémem projít sítem potýkáte i vy, vězte, že není

projít na článek

Klienti využívají spotřebitelský úvěr nejčastěji na bydlení

Celkem 26 % klientů využívá spotřebitelské úvěry na investice do bydlení, 22 % na pořízení nábytku. Vyplývá to z výsledků průzkumu společnosti Ipsos Tambor pro společnost COFIDIS, který se uskutečnil letos v červnu.

projít na článek