SEAT a CUPRA realizují svou elektrickou ofenzivu

SEAT realizuje svůj loni zveřejněný plán elektrifikace. Po představení nové generace modelových řad SEAT a Cupra Leon, které zahrnují externě nabíjitelné hybridní verze, odhalila společnost sériově vyráběnou verzi modelu CUPRA Formentor v rámci internetové video konference, která byla původně připravena pro Ženevský autosalon. ​Formentor je prvním vozidlem, zkonstruovaným a navrženým exkluzivně pro značku CUPRA, a bude rovněž nabízen v hybridní verzi s možností vnějšího nabíjení.

projít na článek

SEAT urychluje na IAA ve Frankfurtu svou elektrickou ofenzivu

SEAT se na Frankfurtském autosalonu prezentuje elektrickou ofenzivou, která je v plném proudu.

projít na článek

SEAT představí do roku 2020 nový vůz každých šest měsíců a zahájí svou elektrickou ofenzivu

SEAT představí do roku 2020 nový model každých šest měsíců. Prvními dvěma novinkami budou modely SEAT Tarraco a CUPRA Ateca, jejichž prodej bude zahájen koncem roku 2018. V příštím

projít na článek

SEAT posílí svou ofenzivu v segmentu SUV třetím modelem

SEAT pokračuje v rozšiřování své produktové řady. Španělský výrobce automobilů posílí produktovou ofenzivu, kterou zahájila Ateca, uvedením třetího SUV, které

projít na článek

CUPRA, výjimečná značka

SEAT dnes představil novou značku CUPRA se svou vlastní identitou. Na exkluzivní akci v Barceloně byl odhalen první model nové značky: CUPRA Ateca.

projít na článek

SEAT - CUPRA Born: Impulz nové éry

SEAT - CUPRA představuje zcela nový model CUPRA Born, s nímž vstupuje do nového tržního segmentu. CUPRA Born kombinuje sportovní výkony a elektrifikaci na cestě do nové éry.

projít na článek