SEAT- CUPRA Born - pět klíčových prvků nového elektromobilu

Odpočítávání započalo. Do světové premiéry modelu CUPRA Born zbývá už jen několik dnů, ale šéfdesignér značky CUPRA Jorge Diez vysvětluje již nyní význam hlavních prvků jeho designu a prozrazuje i některé dosud nezveřejněné detaily.

projít na článek

SEAT - CUPRA Born: Impulz nové éry

SEAT - CUPRA představuje zcela nový model CUPRA Born, s nímž vstupuje do nového tržního segmentu. CUPRA Born kombinuje sportovní výkony a elektrifikaci na cestě do nové éry.

projít na článek

CUPRA - Jak se zrodil elektrický zvuk modelu Born

Přestože elektromobil neprodukuje žádné emise, dokáže vyvolat záplavu emocí. To je případ elektromobilu CUPRA Born, prvního modelu značky CUPRA se 100% elektrickým pohonem.

projít na článek

Cupra Raval bude prvním elektromobilem ze Španělska

Značka CUPRA oznámila jméno svého nového malého elektromobilu. Cupra Raval ponese pojmenování po jedné čtvrti Barcelony. Do výroby by se měla dostat v roce 2025. „Raval je jednou z nejpřekvapivějších částí Barcelony. A dnes jsme hrdí na to, že budoucí měs

projít na článek

CUPRA Born zazáří i u protinožců

Značka CUPRA oznámila, že její průkopnický 100% elektromobil, CUPRA Born, zamíří zanedlouho do Austrálie.

projít na článek

CUPRA Born: snadnější nabíjení

CUPRA přichází s dalším průlomem v procesu elektrifikace své produktové řady. S modelem CUPRA Born mění značka představy o tom, jak lze elektromobil od nekonvenčního vyzývatele nabíjet.

projít na článek