Sébastien Ogier vybojoval s Fordem Fiesta WRC titul mistra světa v automobilových soutěžích

V britské Dayinsure Wales Rally GB, která se konala tento víkend jako součást mistrovství světa FIA v automobilových soutěžích, dojeli Sébastien Ogier a Julien Ingrassia s vozem Ford Fiesta RS WRC „až“ třetí.

projít na článek

Showdown mezi YART a TSR

F.C.C. TSR Honda je před Bol d’Or vedoucím týmem MS-Endurance, YART Yamaha je těsně druhá a také BMW Motorrad World Endurance si může ještě dělat oprávněné šance na titul mistra světa 2023. (Jiří Mikšík)

projít na článek

Opel Combo Van vybojoval prestižní titul IVOTY

Nový Opel Combo Van zamp;iacute;skal prestižní titul „International Van of the Year 2019“ (IVOTY), tedy „Dodávka roku 2019“, udělovaný v segmentu lehkých užitkových vozů. 

projít na článek

Opel Insignia získal titul „All-Wheel Drive Car Of The Year 2019“

Opel Insignia se svým vyspělým pohonem všech kol Twinster vybojoval prestižní titul Automobil roku s pohonem všech kol 2019 (All-Wheel Drive Car Of The Year 2019). ​

projít na článek

Elektrifikovaný a vylepšený Ford Fiesta

Oblíbený kompaktní hatchback Ford Fiesta, který je nejprodávanějším modelem značky Ford v Evropě, lze nově objednávat také s elektrifikovaným hnacím ústrojím.

projít na článek

ŠKODA oslavuje titul v rallyovém mistrovství světa FIA WRC 2 limitovanou edicí modelu ŠKODA FABIA

ŠKODA oslavuje titul v rallyovém mistrovství světa FIA WRC 2 limitovanou edicí modelu ŠKODA FABIA, který bude mít pod kapotou motor 1,4 TSI o výkonu 92 kW.

projít na článek