Seitan - domácí výroba

Co je seitan? Seitan je pokrm zhotovený z pšeničné bílkoviny. Jedná se vlastně o téměř čistý lepek (angl. gluten) izolovaný z mouky vymýváním škrobu a následně tepelně zpracovaný. Využití seitanu. Seitan je svojí strukturou i vzhledem podobný masu a jeho využití v kuchyni je také obdobné.  Vzhledem k nevýrazné neutrální chuti samotného seitanu, ale přitom dobré schopnosti absorbovat chuť zvenčí, je jeho využití velmi široké. Seitan lze marinovat, grilovat, smažit, péct, dusit se zeleninou, používat do směsí a nádivek. Fantazii se meze nekladou. 

projít na článek

Výroba dřevěných standardních palet

Máte zájem o kvalitní palety? Pak vám přijde vhod naše výroba palet. Na tu se zaměřujeme již dlouhá léta, a proto vám dokážeme nabídnout kompletní a profesionální služby v tomto oboru. Výroba dřevěných standardních palet je realizována z kvalitních přířez

projít na článek

Výroba standardních i atypických palet

Potřebujete palety pro skladování zboží, dopravu nebo k jiným účelům? Pak je tu naše výroba palet, která vám bude nápomocna ve všech ohledech. Dokážeme vám nabídnout palety libovolného provedení. Není to pouze výroba standardních dřevěných palet, jak by s

projít na článek

Domácí prací prášek

Stačí jen pár surovin a můžete si vyrobit domácí prací prášek a možná si pročtěte, co obsahuje váš normální prací prášek. RECEPT NA DOMÁCÍ PRACÍ PRÁŠEK CO OBSAHUJÍ PRACÍ PRÁŠKY? NEKUPUJTE ZAJÍCE V PYTLI! DOMÁCÍ TABLETY DO MYČKY RECEPT a pokud chcete jít

projít na článek

Zakázková výroba

Zakázková výrobaLorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Maecenas libero. Nullam eget nisl. Integer pellentesque quam vel velit. The post Zakázková výroba first appeared on SEKOZP - ESHOP.

projít na článek

Makroekonomické informace z Polska

Oddělení propagace obchodu a investic Velvyslanectví PR v Praze přináší nejnovější vydání makroekonomických informací o Polsku. Najdete zde aktuální vývoj hospodářské situace v Polsku (hrubý domácí produkt, průmyslová výroba, inflace, nezaměstnanost, prů

projít na článek