Semináře v Rumunsku a Bulharsku

V únoru se v rumunské Kluži uskutečnil on line seminář pro obchodní reprezentanty pobočky Biovety v Rumunsku (Bioveta Romania). Seminář, na kterém přednášel MVDr. Josef Zajíc, byl na téma: „Přípravky Biovety používané v reprodukci skotu“.

projít na článek

Bioveta na veterinárním semináři v Bulharsku

Ve dnech 18.–20. 4. 2019 se v Bulharsku, v univerzitním městě Stara Zagora, uskutečnil další seminář organizovaný praktickými veterinárními lékaři ze skupiny VVC (Virtual Veterinary Community), na jehož konání se jako jeden z hlavních sponzorů podílela i

projít na článek

Bioveta na seminářích o reprodukci krav v Bulharsku

Bioveta se opět zúčastnila veterinárních seminářů v Bulharsku zabývajících se problematikou reprodukce u krav.

projít na článek

Bioveta na veterinárním kongresu v Rumunsku

Bioveta se již tradičně zúčastnila kongresu veterinárních lékařů AMVAC 2019. Jde o největší veterinární vzdělávací setkání v Rumunsku, kde je Bioveta lídrem na trhu veterinárních biologických preparátů.

projít na článek

Bioveta - edukační semináře ve Vietnamu

V srpnu uspořádala Bioveta v Hochiminhu a Hanoji dva velké semináře týkající se zejména problematiky parvovirových onemocnění. Oba semináře byly současně využity k prezentaci našich produktů, které jsou ve Vietnamu registrovány.

projít na článek

Na přelomu června a července se v Bulharsku konala konference veterinárních lékařů a odborný seminář

V červnu proběhla ve Varně výroční konference bulharské Asociace veterinárních lékařů malých zvířat. Na stánku firmy Lekoom, která je distributorem výrobků Biovety v Bulharsku, byl přítomen i náš oblastní ředite,l MVDr. Josef Zajíc, Ph.D., který informov

projít na článek