Senior hledající péči akontakt

Odejít do Rosy bylo přání manželky, přestože jsme se té době právě rozváděli. Byl jsem pro ni příliš starý a nemocný. Dvacet let rozdíl. Bylo to dobré rozhodnutí. Obyvatel Rezidence RoSa Praha, Karel Majer (74) „Po třech letech zkušeností s bydlením v RoSe mám pocit, že znovu volně žiji.“ Pokud vím, do RoSy jste se rozhodl jít bydlet sám (nebyl to podnět od dětí ani známých), proč jste se tak rozhodl? Odejít do některého zařízení bylo přání manželky, v té době jsme byli v rozvodovém řízení. Byl jsem pro ni příliš starý a nemocný. Dvacet let rozdíl. Ale skutečně jsem ze zdravotních důvodů něco hledal. Někteří lidé mají pocit, že jít bydlet do komunitního domu typu RoSa jim vezme soukromí, nebo, že je někdo bude omezovat v jejich soukromých aktivitách, vnímáte to tak? Nevnímám. Po třech letech zkušeností mám pocit, že znovu volně žiji. Mám svůj soukromý prostor a s partnerkou jezdíme na výlety do přírody a za kulturou. Jen letos jsme navštívili víc než 40 akcí! Hlavně divadla po celé republice. Jak se na vaše rozhodnutí dívají vaši příbuzní a přátelé? Velmi kladně. Pravidelně se vídám s dětmi a vnoučaty. Chodí za mnou čtyři vnoučata a tři děti. A navíc mám šikovnou partnerku, která řídí, takže je můj život hodně pestrý. Vnímáte rozdíl mezi klasickým domovem pro seniory a právě RoSou? Když jsem před nástupem do RoSy prohlížel několik domovů pro seniory, řekl jsem si: sem tedy ani náhodou…Do RoSy jsem se zapsal do pořadníku, když jsem byl na dni otevřených dveří a pak jsem na to zapomněl. Když jsem pak znovu začal intenzivně hledat, kam se přestěhovat, najednou mi z RoSy zavolali, že se byt uvolnil a do 14 dnů jsem bydlel. Teď jsem tu tři roky, a dokonce do loňského roku jsem ještě pracoval. Mým oborem byly tabulky a grafy. Jak trávíte v RoSe svůj čas a jaké máte plány? S partnerkou chodíme hodně do divadel, na koncerty a výstavy. Sám hraju přímo za divadelní spolek v RoSe, kde máme letos nově otevřené divadlo přímo v domě a už teď se těším na pravidelné podzimní Divadelní lázně. Každý rok se také účastním módní přehlídky, nikdo z místních mužů moc nechce, já jsem na červeném koberci vždy. A plány? Ať nám to vydrží… Bavil vás příběh obyvatele RoSy? Přečtěte si o RoSe víc! Nechte si zasílat náš občasník RoSení! Stačí zadat emailovou adresu a tipy na zajímavé aktivity, které v RoSe můžete navštívit i vy budete dostávat přímo do emailu. The post Senior hledající péči a kontakt first appeared on Rezidence RoSa.

projít na článek

Get ready to find real love with seniors dating services

Get ready to find real love with seniors dating services There are a lot of reasons why seniors should consider dating services. for one, numerous seniors are looking for companionship and love. in addition, numerous seniors are seeking a person who share

projít na článek

V Novém roce 2010 se můžete mimo jiné těšit na rozhovor s

Vlastimilem Oppltem . Kdo to ještě neví, tak jetatínkem THUNDERMAID - Šárky Pavlíkové Oppltové . Vlastimil DEDEK Opplt patří k naším neúspěšnějším senior střelcům .

projít na článek

Můj seznam počítačů

V jednom z mých starších článků jste si mohli přečíst o mém odporu ke skládaným počítačům. Říkal jsem si, že The post Můj seznam počítačů first appeared on Michal Zobec | Senior IT Consultant (ZOBEC Consulting).

projít na článek

Ubytování

Prohlédněte si hezká ubytování v Peci pod Sněžkou a okolí Sněžky Pokud se chcete ubytovat poblíž Sněžky, ideálním místem je pro Vás Pec pod Sněžkou, kde si můžete vybrat ubytování různých cenových kategorií a kvality poskytovaných služeb. V Peci pod Sněžk

projít na článek

Plán přednášek pro rok 2023

Jak jste si jistě všimli, začal jsem v roce 2022 přednášet. Protože seznam plánovaných přednášek jsem posílal pouze zájemcům v The post Plán přednášek pro rok 2023 first appeared on Michal Zobec | Senior IT Consultant (ZOBEC Consulting).

projít na článek