Seniorbus - jízdní řád mezi svátky

V týdnu od 25. do 31. prosince 2023 pojede Seniorbus podle jízdního řádu s výjimkou úterý 26. prosince.Od 2. ledna 2024 se opět bude řídit platným jízdním řádem.

projít na článek

Seniorbus

Upozorňujeme občany, že dnes, tj. 19. prosince 2023 od 8 hodin z technických důvodů minimálně 30 minut nepojede seniorbus. Omlouváme se za způsobené potíže.

projít na článek

Změna jízdního řádu Seniorbusu

V srpnu proběhne změna v provozu Seniorbusu. Oproti jízdnímu řádu Seniorbus pojede v pondělí 21. a 28. srpna 2023 a ve středu 23. a čtvrtek 24. srpna 2023 nepojede. V ostatní dny pokračuje provoz podle běžného jízdního řádu. Děkujeme za pochopení. 

projít na článek

VELIKONOCE

Není hezčího místa kde prožít velikonoční svátky, než na venkově v přírodě, kde se stále drží zvyky a tradice těchto svátků! I počasí by mělo stát při nás... Přejeme hezké svátky a všem koledníkům bohatou pomlázku!

projít na článek

PŘEJEME VÁM KRÁSNÉ VÁNOČNÍ SVÁTKY A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK

Celé osazenstvo Obchodní akademie Prostějov Vám přeje ničím nerušené nádherné vánoční svátky v kruhu svých blízkých a do Nového i celého nového roku 2022 hodně zdraví, štěstí a pohody. Příspěvek PŘEJEME VÁM KRÁSNÉ VÁNOČNÍ SVÁTKY A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK pochází

projít na článek

Jízdní řád náhradní dopravy x383

Článek Jízdní řád náhradní dopravy x383 se nejdříve objevil na Oficiální stránky obce Zvánovice.

projít na článek