Servis a opravy laserových snímačů

Společnost Renishaw nabízí úplné spektrum služeb, nezbytných k zajištění trvalé přesnosti vašeho zařízení v souladu s požadavky záruky kvality. Všechny opravy laserových snímačů provádějí naši zkušení technici v našem servisním středisku ve Velké Británii. Kromě služby standardních oprav je dostupná také možnost Repair By Exchange (RBE), jako varianta umožňující úsporu nákladů.

projít na článek

Porovnávací tabulka optických snímačů

Porovnejte nabídku optických lineárních a optických úhlových snímačů a snímačů části oblouku Renishaw pomocí našich jednoduchých tabulek. Další informace a verze výrobku najdete v konfigurátoru snímačů.

projít na článek

Řada snímačů TONiC™

Poznejte řadu nejvšestrannějších inkrementálních optických snímačů TONiC™ společnosti Renishaw. Ideální pro aplikace vyžadující přesné řízení pohybu.

projít na článek

Řada snímačů ATOM™

Řada inkrementálních optických snímačů ATOM™ poskytuje vysoce přesné polohové měření, vynikající měřicí výkon a snadné nastavení miniaturní čtecí hlavy, která je ideální pro aplikace se stísněným prostředím. Digitální výstup je dostupný díky široké nabídc

projít na článek

Řada snímačů QUANTiC™

Díky integraci filtrační optiky Renishaw a interpolační technologie představují snímače QUANTiC™ nabídku vysoce přesných, superkompaktních, robustních inkrementálních otevřených optických snímačů. Snímače QUANTiC vynikají snadnou instalací s mimořádně šir

projít na článek