Setkání

z cyklu "Znáš sám sebe?" ve čtvrtek 23.dubna 2015 tentokrát na téma Partnerství a my. Nejedná se o přednášku. Prakticky se podíváme na toto téma nejen v souvislosti s druhými, ale hlavně sami se sebou. Tentokrát je nutná rezervace, počet míst je omezen.

projít na článek

Pozvání na veřejné setkání s občany

Vážení občané, v souvislosti s přípravou projektu Revitalizace veřejných prostranství v obci Senorady vás zveme na veřejné setkání za účelem seznámení a projednání připravovaného projektového záměru s veřejností. Setkání proběhne 16.11.2023 od 18:00 hod

projít na článek

V Talinnu se na přelomu roku uskuteční setkání mladých lidí Taizé

Estonské hlavní město Tallinn bude hostit příští evropské setkání mládeže Taizé ve dnech 28.12.2024-1.01.2025. Zváni jsou mladí dospělí ve věku 18-35 let. Setkání v Tallinnu bude zatím nejseverněji položeným shromážděním mládeže Taizé v Evropě.

projít na článek

Setkání s občany

Obec Senorady a Mikroregion Ivančicko Vás srdečně zve na Veřejné setkání s občany, které se uskuteční 8.6.2023 od 17:00 hodin v prostorách kulturního domu v Senoradech.

projít na článek

Setkání dospělých

Zážitkovo-prožitkové setkání se sebou i ostatními podobně naladěnými lidmi probíhají většinou každé první úterý nebo čtvrtek v měsíci pokud se skupina nedomluví jinak. Čas v 17.30hod . Cena 300,- Kč. .

projít na článek

Proslov na setkání Iniciativy21: Význam svobody v našem životě

Otevři svou mysl Proslov na setkání Iniciativy21: Význam svobody v našem životě Včera 19.5. jsem měl možnost vystoupit na setkání Iniciativy21 a účastnit se debaty s ostatními řečníky. V tomto krátkém videu sdílím svůj pohled na téma svoboda v našem živo

projít na článek