Setkání CK HOŠKA TOUR a promítání 2024

CK HOŠKA TOUR zve na tradiční Setkání příznivců CK. Letos pro změnu v Jičíně. Po třech letech pořádání této akce jsme se rozhodli obsadit vůněmi dálek hned celé Masarykovo divadlo v Jičíně. Potkat se v jeho prostorách můžete s velkou částí současných či minulých spolupracovníků cestovky. Z Jičína až za hranice splněných cestovatelských přání. Tradiční specializovaná přehlídka cestopisných besed a promítání o poznávání světa. Těšit se můžete na poutavé zážitky s Pavlem Bičištěm, Petrem Grussem, Tomášem Horákem, Ivanou Soukupovou, Janem Hoškem a Jirkou Tichým, kteří vám představí svá nejoblíbenější místa. Cestovatelské promítání průvodců cestovní kanceláře HOŠKA TOUR – reportáže z cest do zemí dalekých i blízkých, za poznáním, turistikou i na kole: Národní parky USA, Island, Jordánsko, Ženevské jezero, Ötztal, cyklistika kolem Balatonu a další. Odpoledne plné cestovatelské inspirace s možností vyhrát zájezd a další ceny. V pořadí již 29. ročník tohoto festivalu, tentokrát v nových prostorech. Celé odpoledne se můžete účastnit unikátního pásma promítání a poutavého vyprávění zážitků řadou profesionálních průvodců. Poznávání, turistika na kole i pěšky – to je to, co akci spojuje. Čas Prezentuje Téma promítání 12:00 Jan Hoška Švýcarsko: Horskými expresy mezi alpské velikány 13:00 Pavel Bičiště Norsko: Putování mezi fjordy 13:45 Petr Gruss USA: Národní parky západu 14:30 Petr Gruss Island: Ostrov ohně a ledu 15:00 Ivana Soukupová Švýcarsko/Francie: Ženevské jezero 15:30 Konířová / Soukupová Německo: Hamburg brána do světa 16:00 Jiří Tichý Maďarsko: Balaton * Na kole okolo maďarského moře 16:30 Jiří Tichý Rakousko: Za ledovým mužem do údolí Ötztal 17:00 vyhodnocení kvízu, losování výherců 17:10 Tomáš Horák Rakousko: Zillertal 17:30 Tomáš Horák Polsko: Bieszczady * Zapomenutý kout Polska 18:00 Jana Konířová Jordánsko: Země pouští, moří a mnoha památek 19:00 Jiří Tichý Omán: Exotická oáza Dorazte v sobotu 20. 1. 2024 do Masarykova divadla v Jičíně a prožijte skvělou atmosféru dálek. Vstup volný po celý den. Občerstvení zajištěno. Možnost vyhrát zájezd. Více informací k akci: promitani.hoska-tour.cz The post Setkání CK HOŠKA TOUR a promítání 2024 first appeared on CK HOŠKA TOUR.

projít na článek

Narozeniny otce myšlenky na založení CK

V těchto dnech připravujeme oslavy 70. narozenin osoby, bez které naše CK HOŠKA TOUR nemohla vzniknout. Máte zajímavou vzpomínku na některý zájezd s ním? Chcete jen popřát? Předáváme na něho kontakt: 603 164 558, [email protected] Vedení a celý

projít na článek

Přejeme k Velikonocům

Celý tým tvůrců zájezdů CK HOŠKA TOUR přeje pohodové Velikonoce v kruhu vašich blízkých. The post Přejeme k Velikonocům first appeared on CK HOŠKA TOUR.

projít na článek

PF 2024

Vážení cestovatelé, děkujeme Vám za přízeň v roce 2023 a těšíme se na další společná dobrodružství. via GIPHYThe post PF 2024 first appeared on CK HOŠKA TOUR.

projít na článek

Navštivte náš stánek na Holiday Worldu v Praze

CK HOŠKA TOUR je již tradičním vystavovatelem na mezinárodním veletrhu cestovního ruchu Holiday World. Letošní 32. ročník se koná 15.03. 17.03.2024 v Letňanském areálu. Máte na akci namířeno? Zastavte se na našem stánku v hale číslo 3. Budou zde členov

projít na článek

Svátek zamilovaných

14.2. svátek zamilovaných. Ať už jste potkali svoji velkou lásku včera nebo před 30 lety, Valentýn je krásná příležitost dát svému partnerovi najevo, jak moc pro Vás znamená. Podle nás není nic úžasnějšího než společný zážitek, nejraději někde na cestách.

projít na článek