Setkání členů VČELÍ STRÁŽE

V sobotu 4. března 2017 se v Brně sešlo 48 členů spolku VČELÍ STRÁŽ, z.s. z různých částí Moravy. Jedná se o studenty středních a vysokých škol, pedagogy i samotné včelaře. Jejich společným tématem je právě propagace včelařství a ochrana hmyzích opylovatelů. Zajímavé nápady, které zde zazněly, budou začleněny do letočních akcí a aktivit, které VČELÍ STRÁŽ na letošní rok připravuje.

projít na článek

Aktivy VČELÍ STRÁŽE

Ve dnech velikonočního volna proběhla ve třech českých městech (Praha, Brno, Liberec) každoroční setkání členů celostátního spolku VČELÍ STRÁŽ, z.s. Desítky učitelů, včelařů, vedoucích dětských zájmových kroužků a dalších řádných i registrovaných členů s

projít na článek

ROJENÍ 2017 - celostátní setkání včelařských kroužků

Ve dnech 29.7.-3.8.2017 se mladí VČELAŘÍCI účastnili v RZ Lubenec již tradičního Celostátního setkání včelařských kroužků, které organizoval spolek VČELÍ STRÁŽ pro zástupce 24 VKM z celé republiky. Úžasné akce se účastnili i člen Včelí stráže Dominik Haše

projít na článek

Smrt včelí matky

Kdy včelař pozná, že zemřela včelí matka? Když trubci stojí na česně a onanují.

projít na článek

SETKÁNÍ VČELAŘSKÝCH KROUŽKŮ - ROJENÍ 2017

Ve dnech 30. červnce - 3. srpna 2017 proběhne letošní celostátní setkání kroužků včelařské mládeže ROJENÍ 2017. VČELÍ STRÁŽ ho bude organizovat v rekreačním zařízení v obci Lubenec.

projít na článek

ROJENÍ 2019 - Celostátní setkání včelařských kroužků

Ve dnech 29. května - 2. června 2019 proběhlo další celostátní setkání kroužků včelařské mládeže ROJENÍ 2019. VČELÍ STRÁŽ ho organizovala v rekreačním zařízení v obci Svratouch. FOtografie z akce ZDE.

projít na článek