SETKÁNÍ NAD A S BIBLÍ JAK JI ZNÁTE A JAK JI NEZNÁME

Zveme vás na pravidelný měsíční WORKSHOP každé druhé úterý v měsíci s tématem: SETKÁNÍ NAD A S BIBLÍ JAK JI ZNÁTE A JAK JI NEZNÁME Těšíme se na podněty, příspěvky a texty. Další setkání (není podmíněno účastí na předchozím) proběhne: úterý 8. března 2016 v 18:30 hodin v pražském centru školy Lectorium Rosicrucianum na adrese Křesomyslova 8, Praha 4 Nusle.

projít na článek

TOUHA CESTOVAT

„Co je to za touhu, která nás nutí navštívit vzdálené země, objevovat nové, odlišné, neznámé a dobrodružné? Někdo hledá poklady ukryté v zemi nebo v jeskyních. Jiní rádi cestují ve své fantazii nebo ve svých myšlenkách a hledají neznámé světy uvnitř sebe.

projít na článek

Veřejné přednášky 30.1. a 6.2. v Praze

DatumTémaMísto konáníČas Úterý, 12. ledna 2016SETKÁNÍ NAD A S BIBLÍ - JAK JI ZNÁTE A JAK JI NEZNÁME BIBLE A DUŠE Pravidelný měsíční workshop každé druhé úterý v měsíciCentrum LR Praha, Křesomyslova 8 (dvorní trakt), Praha 4 – Nusle18:30 Úterý,

projít na článek

Znáte Pou?

Pravděpodobně mnozí z Vás byli v dětství svědky epochálního fenoménu pod názvem Tamagoči. Novinka, jmenující se Pou je v podstatě The post Znáte Pou? first appeared on Co je internet?.

projít na článek

Co je Gnose?

Srdečně zveme zájemce z řad veřejnosti na setkání s názvem Co je Gnose?, setkání se uskuteční v sobotu 24. září 2011 od 15:00 hodin v Domu kultury Akord v Ostravě, náměstí SNP 1. Po skončení setkání bude následovat služba pro veřejnost od 16:45 hodin.

projít na článek

Předvánoční setkání

Vážení a milí přátelé Galerie HF! Srdečně Vás zvu na předvánoční přátelské setkání v sobotu 10. 12. 2022 od 14. hodiny, které se tradičně uskuteční v naší Galerii […] The post Předvánoční setkání first appeared on Helena Fejková Prague - modní originální

projít na článek