Setkání specialistů v září na Ukrajině

Ve dnech 6.-7.9 se i přes válečný stav konaly dvě tradiční konference na Ukrajině, která i touto cestou chce ukázat, že se snaží žít i normálním životem. Obě akce podpořila svojí účastí, sponzoringem a edukačními lekcemi i Bioveta Ukrajina.

projít na článek

Celostátní kongres specialistů chovu prasat na Ukrajině

Dne 8.června 2021 se konal na Ukrajině v městě Brovary,nedaleko od Kyjeva, celostátní kongres specialistů chovu prasat Pribylnoe svinarstvo .

projít na článek

Setkání specialistů chovu a nemocí skotu na veterinární konferenci v Licheni

4. září 2021 jsme se zúčastnili 10. ročníku veterinární konference ve velkopolské Licheni.

projít na článek

Co je Gnose?

Srdečně zveme zájemce z řad veřejnosti na setkání s názvem Co je Gnose?, setkání se uskuteční v sobotu 24. září 2011 od 15:00 hodin v Domu kultury Akord v Ostravě, náměstí SNP 1. Po skončení setkání bude následovat služba pro veřejnost od 16:45 hodin.

projít na článek

Zářijové setkání v barokním sále klatovské knihovny oslavilo proměny česko-slovenského kulturního dědictví

Klatovy, 14. září 2023 - Ve středu 13. září se barokní sál Městské knihovny Klatovy naplnil úctou k domovu díky krajskému setkání v rámci výstavy „Má vlast cestami proměn – příběhy domova / Moja vlasť – kultúrne premeny Slovenska“. Sešly se zde osobnosti

projít na článek

Bioveta školí na Ukrajině

Produktový manažer Biovety pro hormonální přípravky, MVDr. Josef Zajíc, Ph.D., se vydal na svou další cestu, aby školil veterinární lékaře na Ukrajině.

projít na článek