ŠETŘETE PŘÍRODU. VÝZVA PLATÍ STÁLE

Jedním z bodů usnesení z naší letošní členské schůze je nařízení všem členům Místní organizace České Budějovice 1, aby aktivně přispívali k ochraně přírody i našich sportovních a chovných revírů. Zjištěné závady a případný větší úhyn ryb mají členové okamžitě hlásit do kanceláře v Trocnovské ulici. Valná hromada naší organizace byla svolána ihned, jak to současná legislativa dovoluje. Do 31. května se dělají uzávěrky a po nich je určený měsíc na připomínky a podněty. Až potom lze...

projít na článek

Výzva korále pro tvořivou dílnu

Vlastivědné muzeum v Šumperku nabízí pro školní kolektivy zajímavý edukační program s názvem Přežili byste v pravěku? Součástí programu je tvořivá dílna, kde si děti na památku vyrábějí malý pravěký šperk. V souvislosti s tímto programem bychom rádi veřej

projít na článek

Akce bioderma platí do 28.2.

Článek <a href= http://www.lekarnavyskov.cz/index.php target= _blank rel= noopener >Akce bioderma platí do 28.2.</a> se nejdříve objevil na angis.cz.

projít na článek

Vánoční soutěž COOP

Termín konání soutěže: 8. 11. 2023 – 24. 12. 2023 Jaké jsou výhry? Nákup v hodnotě 60 000 Kč, Nákup v hodnotě 400 Kč. Kompletní pravidla v PDF ke stažení Jak se zapojit do soutěže?

projít na článek

úprava ceníku

Vážení klienti, věnujte prosím pozornost aktualizaci našeho ceníku. Uvedené ceny vyšetření platí od 1.3.2023 a na již objednaná vyšetření se nevztahují (zde platí ceny původní). Děkujeme za pochopení.

projít na článek

Jak dobře znáte, čím se platí po světě? Zkuste si náš kvíz

Čím se platí ve většině evropských zemí nebo jak se jmenuje národní měna USA, ví asi každý. Znáte ale názvy měn ze zemí, které nepatří mezi typické destinace Čechů? Zkuste si náš kvíz.

projít na článek