Seznamte se s laureáty Ceny Borise Jachnina: Mgr. Linda Arbanová, Ph.D.

LaureátiCeny Borise Jachninaza rok 2021 byli Mgr. Linda Arbanová, Ph.D. za dlouhodobý přínos oboru Filmová a audiovizuální výchova a pedagog Vladimír Beran za pedagogické působení v oboru Filmová a audiovizuálnívýchova. [] The post Seznamte se s laureáty Ceny Borise Jachnina: Mgr. Linda Arbanová, Ph.D. first appeared on film/výchova.

projít na článek

Filmohra jako koncept výuky i médium. Rozhovor s laureátem Ceny Borise Jachnina Vladimírem Beranem

Laureátem Ceny Borise Jachnina v roce 2022 za pedagogický přínos, kterou každoročně vyhlašuje Asociace pro filmovou a audiovizuální výchovu na festivalu České vize, se stal Vladimír Beran. Pedagog multimediální výchovy [] The post Filmohra jako koncept vý

projít na článek

T-BASS Network (2017)

Úspěšná choreografie Network. Choreo: Linda a Fidlajs Rančákovi

projít na článek

Moderní nábytek od firmy Jitona

Seznamte se českým výrobcem tradičního, přesto stylového a moderního nábytku - firmou Jitona. Na kolekci MAMMA platí sleva až 15 %.

projít na článek

Ceny potravin Costa Blanca 2023

Ceny v online obchodu Ceny potravin jsou v online obchodě samozřejmě dražší, uvádíme zde pro klienty, aby si mohli utvořit představu a srovnat s cenami v  ČR. Zeleninu ovoce doporučujeme nakupovat v tržnicích a na trzích. Článek Ceny potravin Costa Blanc

projít na článek

Super ceny autoskel

Nabízíme všem našim zákazníkům super ceny autoskel a kompletní výměny za opravdu skvělé ceny. Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím e-mailu: [email protected] nebo na tel.: 723583505 a uvidíte, že se vám to vyplatí.

projít na článek